bilo je suđeno

IZMEĐU DVA NJIHOVA POLJUPCA PROŠLO JE 10 GODINA: Evo ko je i čime se bavi suprug Sanje Kužet

1

Ko je taj srećnik koji je uspeo da osvoji srce jedne od najlepših srpskih voditeljki Sanje Kužet, pitaju se mnogi

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Sanja Kužet, voditeljka šoua koja često uspeva da svojom lepotom zaseni velike zvezde s kojima je na sceni spada u omiljena TV lica u našoj zemlji! Uvek nasmejana Sanja, koja vodi muzičko takmičenje "Zvezde Granda", poznata je po prirodnoj lepoti i vitkoj figuri, a poznato je da je u srećnom braku i da ima dvoje dece.

 

Kužetova godinama uživa s Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne automobilske kuće. Par ima sina Strahinju, dok Sanja iz prethodne veze s biznismenom Zoranom Piperom ima i sina Andriju, koji je jedva čekao da mu majka podari mlađeg brata.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Sanja je jednom prilikom ispričala da ljubavna priča njenog izabranika i nje nije tipična i da je ona, zapravo, počela mnogo ranije nego što smo pretpostavljali...


Jedna informacija koja nije poznata javnosti je da smo mi početkom naših dvadesetih bili u emotivnoj vezi. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo taj uvod i upoznavanje — ispričala je lepa Sanja.


Sanja i Nemanja, inače, nisu venčani, a Sanja veruje da to nije neophodno za porodični sklad.


Kod nas je birokratija inače komplikovana, pa je to još jedan dokument više koji bi mogao dodatno sve da oduži. "Papir" nam ništa ne menja, a možda je to i dobro, sa psihološke strane. Kada jednom prođete kroz sve to, shvatite da brak nije presudan za sreću. Mislim da su deca najveće blago i ono što Nemanju i mene dodatno spaja. Ne prvenstveno, ali dodatno svakako. I to je u ovom trenutku najvažnije — izjavila je ona jednom prilikom.
 

 

makonda-tracker