efektno

Otišla Zorana Mihajlović, ali njen stil je tu: Ovaj sako Darije Kisić ne bi svaka političarka ni umela ni smela da nosi

5

Dok njene koleginice mahom "igraju na sigurno" i biraju neutralne i svedene odevne varijante, Darija Kisić preferira komade koji ostavljaju utisak

foto: B.P./ATAImages
foto: B.P./ATAImages


Nova ministarka za brigu o porodici i demografiji Darija Kisić promenila je resor u novoj Vladi Srbije, ali je ostala odana svom stilu – poslovoj eleganciji pred kojom je nemoguće ostati ravnodušan.


Poznata lekarka otkad smo je upoznali iskače iz šablona oblačenja žena na njenom položaju i uvek nosi neki efektan komad interesantnog dezena ili boje, a najnoviji autfit koji je pokazala ima i jedno i drugo i dokazuje da ni u polsovnom stilu nema mesta dosadi.

 

Darija Kisić podelila je, naime, na Instagramu fotografije koje je iskoristila da se zahvali svima s kojima je sarađivala kao ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Na njima je vidimo u vrlo atraktivnom blejzeru, a u pitanju je model jednostavnog dizajna.

 

 

Klasičan strukirani kroj, dugački i tanki reveri definitivno su već viđeni kada je reč o blejzerima, ali dezen nije svakidašnji, makar kada je u pitanju stil političarki.


Nova ministarka odabrala je, naime, model cvetnog printa koji podseća na upečatljive sakoe koje potpisuje modna kuća Dolce & Gabbana. Iako se floralni motivi obično vezuju za prolećnu sezonu, oni su vrlo popularni i tokom jeseni, naročito ako se opredelite za sitne cvetove zagasitiih nijansi.

 

Budući da su ovi cvetići na crnoj pozadini, ministarka je blejzer ponela preko crne zatvorene bluze, što se savršeno uklopilo, a njen stil neodoljivo podseća na efektne kombinacije bivše ministarke Zorane Mihajlović.

 

 

makonda-tracker