uživaju

U njegovom zagrljaju joj je najlepše: Marija Kilibarda podelila prelep trenutak s odmora (FOTO)

1

Poznata voditeljka prepustila se čarima godišnjeg odmora, a na tom putovanju društvo joj pravi emotivni partner

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka Marija Kilibarda pre nekoliko dana je sa svojim izabranikom Branislavom Vučelićem otišla na godišnji odmor u Španiju.

 

Njih dvoje su odličili da ovog puta obiđu ovu prelepu zemlju, a Marija se nije libila da fotografije prelepih predela podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

 

 

Na njima se može videti da je par obišao neke od istorijskih spomenika, kao i znamenitosti koje krase ovu prelepu zemlju. Bilo je tu i fotki sa plaže, ali, reklo bi se, jedna je njenim pratiocima bila zanimljivija od svih ostalih.

 

U pitanju je fotka na kojoj je lepa Mara u zagrljaju svog partnera. Jako ga je stisla u zagraljaj, ali ovog puta nam nije dozvolila da vidimo i kako on izgleda. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Mnogi su bili razočarani, jer su očekivali da će Marija ovog puta otkriti malo više, pa su počeli da se nižu brojni komentari. Jedan koji je privukao pažnju glasio je:

 

- Pusti malo Baneta, da ga i mi vidimo - glasio je tek jedan komentar.

 

Marija je potom odgovorila na njega:

 

- Ma, taj ne voli da se slika - napisala je Kilibarda uz emotikone smeha.

 

 

Par je prošle godine planirao svadbu, koja je zbog korone odložena, a nakon toga se više nisu u javnosti mogle pročitati novosti u vezi sa njihovim odnosom i planovima za budućnost. 

 

Ono što se iz priloženog može videti jeste to da par uživa u vremenu koje provodi zajedno i da im očigledno nije od prevelikog značaja da stave svoj potpis na parče papira, jer on često ne znači mnogo. 

 

 

 

makonda-tracker