ljubav cveta

Nasmejana i u zagrljaju svog princa: Marija Kilibarda prvi put objavila fotografiju sa dečkom

1

Voditeljka je na svojim društvenim mrežama podelila emotivan trenutak, odnosno prenela je atmosferu kako uživa u sreći sa svojim pratnerom.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Iako su mediji objavljivali njihove fotografije i pisali o njihovoj ljubavi, na društvenim mrežama voditeljke Marije Kilibarde do sada nije mogla da se nađe fotografija na kojoj je sa svojim partnerom Branislavom Vučelićem

 

Međutim, ona je ovog puta odlučila je da objavi fotografiju sa svojim dečkom na Instagramu i da prenese trenutak sreće i dodira. 

 

Podsetimo, da je ona kako mediji prenose već godinu i po dana u vezi sa Branislavom Vučelićem, a navodnu su trebali da se venčaju na jesen 2021. godine, međutim sve su pomerili zbog pandemije.

 

 

— Odlučila sam da dok traje ova pošast ne pravim planove za velika okupljanja — rekla je Marija nedavno.

 

Ni rođendane, ni venčanje, ništa što bi trebalo da okupi više od 10 ljudi. Zbog svega što nas okružuje, naštimovala sam sebe da uopšte ne razmišljam o tome. Znam da se mnogo ljudi, ipak, odlučuje da pravi velika slavlja, ali ne želim da razmišljam da li je zbog mene neko ugrozio svoje zdravlje —piše Kurir.

 

Dodala je da su i ona i njen momak saglasni oko toga da teba da odlože svadbu:

 

— Biće dana za megdana, uostalom, krunisanje ljubavi ne mora da se požuruje, ne mora po svaku cenu, naročito kada uslovi nisu bezbedni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

makonda-tracker