prelepo!

Za KLASU IZNAD SVIH kad prošeta u ovakvom odelu: Marija Kilibarda modernom kombinacijom i ATRAKTIVNOM BOJOM oduzima dah

0

Marija Kilibarda je jedna od naših najlepših i najšarmantnijih voditeljki koja nas često iznenadi nekom lepom odevnom kombinacijom.

foto: Foto: Instagram
foto: Foto: Instagram

Marija Kilibarda je uvek nasmejana, pozitivna i stilizovana tako da privlači pažnju gde god da se pojavi, a ovog puta je i više nego iznenadila zanosnim izgledom.

 

Voditeljka nikad ne prelazi granicu, odmerenost je njen način odevanja, a opet bude glavna tema medija kada je vidimo u specijalnim izdanjima.

 

Marija se pojavila na jednom prestoničkom događaju i malo je reći da je "oduvala" sve prisutne svojim odelom dostojnim Holivuda, a sada je Holivud bio u Beogradu.

 

Kilibardina kombinacija nema grešku niti manu, obukla se tako da možete samo da je gledate i hvalite i, eventualno, ukradete ideju za neki svoj bitan događaj. Lepa voditeljka se odlučila za posebno krojeno odelo boje peska sa žutim detaljima, a već znamo koliko je žuta boja popularna ovog leta.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Marija je imala pantalone sa širokim nogavicama koje su dodatno isticale eleganciju i izduživale figuru, a ispod sakoa je imala moderan žuti top. Kao i obično, minimalno šminke i visoki rep su zaštitni znak lepe voditeljke, a nama samo ostaje da gledamo i uživamo.

 

 

makonda-tracker