Mamina MINI-VERZIJA!

Od lepog tate i još lepše mame ― MORALA je da bude KAO LUTKA: Fotografija ćerke Žizel Bundšen koju ćete pogledati DVAPUT

0

Brazilska manekenka, svojevremeno najplaćenija žena u svetu modelinga, u poslednje vreme ne radi tako često, već je posvećenija porodici, a sada je podelila jedan neodoljiv portret koji svedoči o njihovoj svakodnevici i koji je privukao mnogo pažnje medija

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Žizel Bundšen juče je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju kojom je pokazala kakvu podršku ima njen suprug Tom Brejdi dok se spremao za još jedan sportski podvig.


Poznati igrač NFL-a igrao je za svoj Tampa Bej protiv Nju Inglanda u četvrtoj rundi NFL šampionata i, kako to obično biva u Brejdijevom slučaju, slavio.

 

Pred početak meča, Žizel je podelila selfi na kom vidimo kako sa sinom Bendžaminom (11) i ćerkom Vivijan (8) bodri svog dragog.


Spremni smo! Idemo, "baksi"! Idemo, tata! ― napisala je Žizel, a članovi porodice Bundšen-Brejdi nosili su dresove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)


Medijima je posebno zapalo za oko to što mala Vivijan izgleda kao mamina mala kopija, budući da je nasledila uglavnom njene crte lica, oči i osmeh. Kako su ćerke njenih koleginica Kejt Mos i Sindi Kraford pošle stopama svojih majki, svi se pitaju hoćemo li za desetak godina na nekoj modnoj pisti videti i Vivijan Lejk Brejdi. Jedva čekamo da saznamo!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker