blistaju

Bila je sa Đorđem Đokovićem, poznato je TV lice: Pavle Mensur prvi put u javnosti s novom devojkom (FOTO)

0

Nakon što se nedavno pročulo da su zajedno, glumac Pavle Mensur i novinarka rešili su da se pojave na jednom događaju kao par

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

U Beogradu je sinoć održana promocija 28. Sarajevo Film Festivala, kojim je najavljen jedan od najomiljenijih festivala sedme umetnosti u regionu.


Događaju je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti iz naše zemlje, pre svega iz sveta glume, a među njima se našao i mladi glumac Pavle Mensur. Ovo je ujedno i prvi put da je glumac na neki javni događaj stigao u društvu devojke Nastasije Stošić, televizijske reporterke.

 

Par je na promociju stigao zagrljen i ponosno su pozirali medijima, a dok je Mensur bio ležernije odeven, Nastasija je bila vrlo elegantna u crnom topu dugih rukava i dubokoj suknji s dubljim izrezom.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Za vezu lepe voditeljke i mladog glumca, inače sina glumca Irfana Mensura i Srne Lango, pročulo se nedavno, a oni su na Instagramu podelili story na kom stoje držeći se za ruke.

 

Pavle Mensur, Nastasija Stošić
foto: Instagram

Kako su mediji pisali, Nastasija je ćerka fudbalera Vlade Stošića, koji je svojevremeno sa Crvenom zvezdom osvojio titulu prvaka Evrope u Bariju, kao i titulu prvaka sveta u Tokiju 1991. godine. Ranije je radila kao foto-model, pokrenula je potom svoj modni brend, radi kao TV novinar, a šira javnost ju je upoznala pre nekoliko godina, kada je tokom školskih dana bila u vezi sa Đorđem Đokovićem, mlađim bratom Novaka Đokovića.

 


Nakon raskida sa Đorđem i završene srednje škole, ona se preselila u Solun gde je upisala fakultet. Potom ju je javnost zapazila kao reporterku TV Prva, a kako par ne priča o svom privatnom životu, verovatno nećemo saznati mnogo o njenoj vezi s Pavlom Mensurom.

 

 

makonda-tracker