da li ste znali?

"Bili bismo i DANAS ZAJEDNO da smo tada spustili loptu": Prva žena Irfana Mensura je bila NAJLEPŠA U JUGOSLAVIJI

0

Irfan Mensur je naš proslavljeni glumac, a iz braka sa Srnom Lango ima sina Pavla koji je takođe krenuo roditeljskim stopama.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Irfan Mensur je svoju umetničku karijeru počeo je davne 1973. godine ostvarenjem Vladimira Andrića Brze godine, a potom su su usledile uloge koje su ga svrstale u jednog od najtalentovanijih glumaca domaće kinematografije.

 

Slavni glumac je oduvek bio slab na lepotice, pa je tako pre braka sa Srnom Lango, bio u braku sa najlepšom ženom Jugoslavije, manekenkom Ljiljanom Perović.

- Odgajam tri sina – svog, njenog i našeg - govorio je Irfan o braku sa Srnom Lango, s obzirom da oboje imaju decu iz prvog braka, on Filipa, a Srna Aleksu.

 

Ljiljana Perović je bila najlepša i najpopularnija manekenka Jugoslavije, a za Irfana se udala sa samo 23 godine.

- Udala sam se iz velike ljubavi. Bila sam zaljubljena u Irfana, a verujem i on u mene, i malo je bilo razuma u našoj odluci da se venčamo. Bili smo mladi – on je imao 24, a ja godinu manje. Samo mi je bilo važno da budem sa njim, ma u kom obliku to bilo. Iz tog braka ne nosim nikakva negativna iskustva. Ipak, mislim da bi nam bilo bolje da smo se nekoliko godina zabavljali, pa tek onda venčali. Bili smo nezreli i kada smo odlučili da uđemo u brak i da se razvedemo. Sve je bilo na prečac. Da smo oboje malo spustili loptu, ubeđena sam da bismo i danas bili zajedno - izjavila je svojevremeno Ljiljana.

 

Irfan je delio mišljenje sa njom i otkrio zašto je njihov brak morao da propadne.

 

1 / 11 Foto: Instagram Printscreen

 

- Zato što ni ona ni ja nismo dobro razumeli šta brak zapravo znači. Nije tu bilo nikakvog sukoba. Jednostavno, oboje smo shvatili da bi svako od nas trebalo da krene u život novim putem, a da će naš sin Filip nesmetano da raste i uz mene, i uz nju, jer nismo postavili ograničenja u smislu bavljenja detetom. Delili smo ga onako kako je Filip hteo - rekao je glumac.

 

Irfan Mensur se oduvek trudio da neguje prave porodične vrednosti i uvek je isticao da ne postoji razlika između njegovih bioloških sinova i Srninog sina iz prvog braka.

 

 

makonda-tracker