LJUBAV

Otkrio čime ga je osvojila: Bane Mojićević 3 godine nakon razvoda PONOVO SREĆAN

0

Bane Mojićević je popularni pevač koji je svoju karijeru gradio daleko od skandala i te vrste pažnje.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Bane Mojićević je sedam godina bio u braku sa Milicom, pa je vest o njihovom razvodu iznenadila javnost, s obzirom na to da se o njihovom privatnom životu nikad nije pisalo u negativnom kontekstu.

 

Pevač je sada, tri godine nakon razvoda, rešio da da ljubavi novu šansu, pa već neko vreme uživa u vezi sa izvesnom devojkom. Kako i sam kaže, bio je spreman za novu vezu dve, tri godine nakon razvoda, ali ističe da za to ipak nema pravila.

 

- Napravio sam balans između javnog života i normalnog. Ja nekako biram mirne, normalne i povučene devojke. Moraju duše da nam se prepoznaju da bismo bili u vezi - iskren je bio Bane.

 

1 / 6 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Mojićević trenutno ne planira zajednički život sa svojom devojkom i ne bi želeo ponovo da se ženi, ali je i dodao da, ukoliko bi to bila želja njegove devojke, ispoštovao bi.

 

- Naučio sam, u poslednjih par godina, da ništa ne planiram. Bitno mi je da sam srećan i ispunjen, neka se sve razvija lagano, pa neka se to desi ako treba - rekao je pevač.

 

Bane Mojićević je otkrio i da je devojku upoznao preko društvenih mreža i da su sada na početku, pa je sve divno jer su zaljubljeni. Pevač kaže i da nema problem sa ljubomorom jer sebe doživljava na zdrav i normalan način.

 

 

makonda-tracker