zaljubljen do ušiju

Ona je bila u vezi sa POLITIČAREM koji nam je dobro poznat: Viktor Živojinović uživa u ljubavi sa fatalnom crnkom

1

Viktor Živojinović je često glavna tema medija i uglavnom ga povezuju sa različitim lepoticama...

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor, nakon raskida sa dugogodišnjom devojkom Sandrom, postao je glavna tema u gradu, a i mnoge devojke se interesuju za njega.

 

Viktora su povezivali sa pevačicom Lenom Čolak, međutim, ona je iskoristila čestitku za rođendan kako bi demantovala sve navode.

 

- Srećan rođendan mom bratu - napisala je Lena i stavila do znanja da su ona i Viktor samo prijatelji.

Sledeća devojka sa javne scene sa kojom su ga povezivali je popularna glumica Milica Tomašević, međutim par se nije oglašavao o ovoj temi, a ipak se ispostavilo da to i nije možda tačno.

 

Sada se sve više spekuliše o tome da je misteriozna devojka s kojom je Viktor u vezi, bivša devojka Draška Stanivukovića, Kristina Beronja.

- Viktora su nedavno povezivali sa Kristinom, a sve je počelo kada su na društvene mreže okačili snimke iz kafane. Koliko znam njih dvoje se godinama poznaju i jako su dobri drugari, e sad, da li se između njih rodila ljubav, to ne mogu da kažem. Znam samo da se po komšiluku priča da se Brenin sin konačno skrasio i da je do ušiju zaljubljen u tu devojku - otkriva izvor za "Svet".

Kako se priča, nova devojka još uvek nije upoznala Brenu i Bobu, ali s obzirom da je mladi Živojinović jako zaljubljen, verovatno će ubrzo doći i do toga.

 

 

makonda-tracker