DA LI STE ZNALI?

Ona je ćerka slavnog fudbalera, a nekad je volela najmlađeg Đokovića: Pavle Mensur UŽIVA U LJUBAVI sa ovom lepoticom

0

Pavle Mensur je naš perspektivan mladi glumac čiji emotivni život uvek intrigira javnsot, naročito nakon raskida duge veze sa koleginicom Ivanom Zečević.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pavle Mensur je, sudeći po fotografijama, ponovo zaljubljen. Glumac je nedavno raskinuo dugogodišnju vezu, a nakon toga se spekulisalo da je otpočeo romansu sa jednom od članica grupe Hurricane, međutim oni ovo nisu komentarisali.

 

Pavle je sin slavnih umetnika Irfana Mensura i Srne Lango, ali je već sad popularniji od roditelja. Njegova nova devojka je novinarka Nastasija Stošić, a reklo bi se da par uživa u ljubavi i provode svaki trenutak zajedno.

Nastasija je ćerka slavnog fudbalera Vlade Stošića, on je igrao u Crvenoj zvezdi 1991. kada su osvojili čuvenu titulu u Bariju. Ona je ranije radila i kao model, na Instagramu je jako popularna, a domaća javnost ju je upoznala i kao devojku Đorđa Đokovića, najmlađeg Noletovog brata.

 

Da su ovi navodi tačni, potvrdila je i sama Nastasija objavivši fotografiju sa Mensurom na kojoj se drže za ruke.

 

Pavle Mensur
foto: Instagram/printscreen

Podsetimo, Pavle Mensur je sa koleginicom i bivšom devojkom Ivanom Zečević započeo i zajednički život, a zanimljivo je da su njih dvoje i u seriji igrali par, pa smo tako pratili u Kalkanskim krugovima šta će se sve dogoditi među njima.

 

 

makonda-tracker