(foto)

Vensan Kasel nije jedini kog je LUDO VOLELA: Prvi muž Monike Beluči dugo je imao njeno srce, a danas ga niko ne pamti

0

Njena ljubav s Vensanom Kaselom jedna je od najvećih u svetu poznatih, ali zgodni Francuz nije jedini pored kog je Monika Beluči maštala da ostari...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznato je da je jedna od najvećih ljubavi u životu italijanske filmske dive Monike Beluči francuski glumac Vensan Kasel.


Par se upoznao 1996. godine, na snimanju filma "Apartman" i ubrzo uplovio u ljubavnu vezu, koja je 1999. krunisana brakom. Monika i Vensan dobili su dvoje dece — ćerke Devu i Leoni, ali im ipak nije bilo suđeno. Rastali su se u avgustu 2013. godine i ubrzo i zvanično razveli.


Međutim, iako je ovo bez sumnje ljubav koja je obeležila njen život, malo je poznato da Kasel nije jedini kome je Monika Beluči rekla "da" verujući da je to za ceo život.

 

Godinama pre nego što je zavolela Francuza, ona je bila u braku s italijanskim fotografom Klaudiom Karlom Basom.

 


Baso je modni fotograf s kojim je glumica bila u ljubavi dok je još radila kao model i pre nego što je uplovila u glumačke vode. Nikada nije pričala o tome kako su se upoznali, ali se pretpostavlja da je Klaudija i Moniku spojio posao, budući da je ona bila vrlo popularna u modnoj industriji, u kojoj je on tih dana bio često angažovan.


U svakom slučaju, par se posle skoro tri godine veze venčao 1990. godine, a strani mediji su pisali da je u pitanju bila manja ceremonija, kojoj su prisustvovali samo najbliži prijatelji i članovi njihovih porodica.

 

1 / 11 Foto: Profimedia/Scott Garfitt/BACKGRID


U tom trenutku Monika je imala 26 godina, dok je Baso bio tridesetjednogodišnjak, a nisu imali zajedničko potomstvo.


Sreća, međutim, nije potrajala — samo 18 meseci kasnije došlo je do razvoda.


Zanimljivo je da je Klaudio rođen u Francuskoj, zemlji iz koje je Vensan Kasel i u kojoj je Monika kasnije dugo živela s porodicom.

 

 

makonda-tracker