(foto)

Tako izgleda slika i prilika Monike Beluči: Nova fotografija Deve Kasel otkriva zbog čega svet ne može da je se nagleda

4

Naslednica Monike Beluči i Vensana Kasela već je stekla svetsku slavu, a čini se da je lepotom i dosadašnjim uspesima uspela da potpuno izađe iz roditeljske senke

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sedamnaestogodišnja Deva Kasel postala je poznata kao ćerka nekadašnjeg glumačkog para Monike Beluči i Vensana Kasela, ali sada kada je odrasla — s pravom je stekla slavu i tek pretenduje da bude ime za koje će se tek čuti.

 

 

Mada je Deva odrasla daleko od očiju javnosti, roditelji je više ne kriju, a nemaju i zbog čega. Deva je uspešno počela karijeru modela i već u tinejdžerskim godinama postala zaštitno lice modne kuće Dolče & Gabana. 

I sama Monika godinama je nosila komade ove kuće, pa ne čudi što su Dolče i Gabana odlučili da izaberu baš ćerku italijanske dive.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Deva je pre dve godine u Ravelu snimila reklamu za parfem Shine​​​​​​​, a navodno je Monika prisustvovala snimanju i pazila na svaki detalj.

 

 O njenim uspesima piše se i priča, sa mamom je završila na naslovnoj strani Voga, ali već ima i svoje samostalne naslovnice, dok je poslednja u nizu ona za špansko izdanje modnog časopisa Glamur.

 

— Deva i njena mačka Eva — napisala je Monika.

 

 

Ponosna mama Monika Beluči podelila je fotografiju Devinog editorijala, na kojoj pozira s mačkom, a sličnost između njih dve je neverovatna.

 

Deva ima i mlađu sestru Leoni, kao i polusestru Amazoni, koju je njen otac dobio s manekenkom Tinom Kunaki 2019. godine.


Jasno je da je Deva nasledila majčinu lepotu, ali ima tu i mnogo porepoznatljivog šarma i pogleda Vensana Kasela.

 

 

makonda-tracker