ni ona im nije odolela

Druge napadaju, a nju — TEŠE: Monika Beluči je nazivala svoje bore ŠARMANTNIM, ali sada je poklekla pred filterima

0

Nazivaju je najlepšom ženom koja je hodala Zemljom, ali čak i veličanstvena Monika Beluči se ponekad oseti nesigurno, što je rastužilo njene fanove

foto: Profimedia/Scott Garfitt/BACKGRID
foto: Profimedia/Scott Garfitt/BACKGRID

Italijanska filmska diva Monika Beluči proslaviće u septembru 58. rođendan, a ako pitate sve oko sebe ko je najlepša žena na planeti u ovom trenutku — većina će reći njeno ime.


Vatrena lepotica, koja jednako osvaja i talentom, i senzualnošću, i prirodnom lepotom, spada u slavne dame koje još uvek odolevaju estetskoj hirugiji, filerima i botoksu i ponosno nosi svoje bore i godine.

 

Kako je u jednom intervjuu pre nekoliko godina izjavila, smatra da su znaci starenja na njenom licu šarmantni. Prvi put je shvatila koliko je ostarila kada je gledala Kusturičin film "Na ml(ij)ečnom putu", ali nije se previše potresla.


Primetila sam linije oko očiju i svuda. Deset godina pre toga nisam ih imala. Sada vidim koliko sam se promenila na ekranu. Zbog toga gledam na sebe sa saosećanjem. Nisam rekla: "O, moj, bože, monstruozne su!", ne, mislim da su moje bore šarmantne — rekla je tada Monika.

Prilikom promocije filma "Spektar", iz serijala o Džejmsu Bondu 2015. godine, mnogi su isticali da je Monika Beluči najstarija "Bondova devojka", a ona u tome nij videla ništa loše.


Ne smeta mi to što me vide kao zrelu ženu. Morati biti takvi kakvi jeste. Možda ću za 10 godina izgledati loše i predomisliti se jer ću imati previše bora. Ali trenutno mi je to sasvim u redu — istakla je tada glumica.

Međutim, čini se da joj bore ipak pomalo smetaju jer ih je na najnovijoj fotografjii koju je podelila na Instagramu potpuno "ispeglala".


Monika je ponosno podelila da joj je svečano uručena Nagrada "Marija Kalas", za predstavu "Marija Kalas: Pisma i memoari", u kojima Belučijeva govori reči koje je o svom životu zabeležila lično slavna operska diva. Italijanska glumica pozirala je u strukiranoj haljini s V-izrezom burgundi boje koju potpisuje Dolce & Gabbana i skuipocenim dijamantskim nakitom brenda Cartier. Ipak, svu pažnju ukralo je njeno lice, koje izgleda decenijama mlađe.

 


I dok druge poznate ličnosti mahom dobijaju negativne komentare zbog upotrebe filtera, naročito u ovoj meri, Monikini obožavaoci su se rastužili jer glumica misli da joj je to uopšte potrebno i rešili da je uteše. "Šta će ti toliko fotošopa?", "Monika, ti si najlepša žena na svetu, ne moraš ovo da radiš", "Ti si toliko, toliko lepa, nema potrebe da menjaš svoje lice u fotošopu", "Ti si žena kojoj ne trebaju filteri, Monika, ti si predivna", "Ako je jedna Monika Beliči nesigurna, mi svi moramo da nosimo džakove preko glave"... neki su od razočaranih komentara njenih fanova.

 

 

makonda-tracker