mlada i moderna

Za šetnju po gradu, za večeru ili proslavu sa prijateljima: 3 inspirativne kombinacije ćerke Monike Beluči — Deve Kasel

0

Dugo su je roditelji skrivali od očiju javnosti ali kako se navodi, ona će postati jedna od najpopularnijih devojaka u svetu mode.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ćerka poznatog para italijanske glumice Monike Beluči i francuskog glumca Vensana Kasela, Deva Kasel privlači veliku pažnju javnosti, a ako je sudeći po predviđanjima ona će postati veoma zapažena i uspešna u modnom svetu. 

 

 

Glumački par poed Deve ima i mlađu ćerku Leoni, koje su oni hteli da sakriju od očiju javnosti, ali u poslednje vreme one se sve češće pojavljuju u medijima. 

 

Deva se i fotografisala sa Monikom za modni magazin Vog, ali je i snimala kampanje za modnu kuću Dolče i Gabana. 

 

Izdvajamo 3 kombinacije Deve Kasel koje vam mogu poslužiti kao inspiracija:

 

1. Jednostavan, ležeran i moderan sklop komada koji oslikavaju mladalački i opušten street style duh. Ovu kombinaciju možete birati kada neobavezno idete na kafu sa prijateljicama u obližnji kafić ili dete u market u nabavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

2. Klasična bela košulja se odlično uklapa uz veoma šerenu suknju koja se širi i daje pravi ženstveni i sofisticiran izgled. Kada uz ovo dodate još malo zlatnog nakita i šarene cipele, ovo bi o odličan izbor za opušten ručak sa drugaricama u modernom restoranu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

 3. Čipkana top haljina sa interesantnim potpeticama je odličan izbor za neke proslave u inimnom okruženju, sa prijateljima gde je zatamljena atmosfera

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker