KOJA JE VAMA LEPŠA?

I dalje se pitaju KAKO JE MOGAO da ostavi Moniku: 30 godina mlađa supruga Vensana Kasela NA METI zlih komentara

2

Vensan Kasel je ime koje gotovo uvek ide u paru sa dve prelepe žene, Monikom Beluči i Tinom Kunaki.

foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Vensan Kasel je bio u braku sa slavnom Monikom Beluči od 1999. do 2013. godine i sa njom ima dve ćerke, Devu i Leoni. Nekoliko godina nakon razvoda, oženio je mladu Tinu Kunaki 2018. godine.

 

Mediji stalno diskutuju koja je lepša, zgodina, atraktivnija ili harizmatičnija. Da li Monika koja je večni sinonim lepote ili mlada Tina koja je mlađa 30 godina od Kasela?

 

Tina i Vensan imaju ćerkicu Amazoniju, a sadašnja i bivša supruga su u sjajnim odnosima, kao i Monikine ćerke koje redovno odlaze u Brazil kod oca i imaju sjajan odnos sa najmlađom sestrom.

 

Tina Kunaki, Vensan Kasel
foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Međutim, mngobrojni fanovi fatalne Italijanke ne prestaju da komentarišu i kritikuju mladu Tinu. Tako je nedavno osvanuo jedan tvit na kom je pisalo "lepa je Tina, ali Moniki nije ni do kolena."

Među komentarima ima i onih poprilično zluradih, pa se tako neki pitaju kako je Kasel mogao da ostavi Moniku, dok drugi smatraju da se za Tinu Kunaki ne bi ni čulo da nije njega. 

 

1 / 11 Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

 

Podsetimo, Vensan i Tina u braku su od 2016. godine, a upoznali su se na Ibici kad je francuska manekenka imala svega 19 godina. Pisalo se da je upravo zbog nje i ostavio Moniku Beluči nakon 14 godina braka.

 

 

makonda-tracker