MNOGO MU ZAVIDE

Ovih 10 LEPOTICA je bilo LUDO ZALJUBLJENE u Marka Jarića: Nisu samo manekenke,već i glumice, pevačice, voditeljke (FOTO)

1

Osim kao veoma uspešan košarkaš Marko je poznat i kao Srbin koji je osvojio srca mnogih svetski poznatih lepotica
 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Naš bivši košarkaš, Marko Jarić proslavio se igrajući košarku za NBA timove, a pažnju javnosti često je privlačio i ulazeći u veze sa nekim od najlepših žena sveta.

 

U njegovoj bogatoj ljubavnoj biografiji bilo je manekenki, modela, pevačica, glumica a onda je naišla Adriana Lima s kojom je Marko izgradio porodicu i sada je otac dve prelepe devojčice.

 

 

Marko je bio u vezi sa domaćim i stranim modelima, a za njim su žudele lepotice iz čitavog sveta.

 

Adrijana Čortan

 

 

Pre svoje karijere modela Adrijana se bavila voditeljskim poslom. Na početku svoje karijere zapala je za oko Marku Jariću, nakon čega je par otpočeo vezu, koja nije dugo trajala.

 

Sandra Meljničenko (devojačko Nikolić)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zona 4420 (@zona4420)

 

Jednu od danas najbogatijih i najlepših Srpkinja pre mnogo godina ljubio je Marko Jarić. Ona je u to vreme bila članica grupe Models i manekenka, a svojim izvajanim telom i vitkim stasom privukla je pažnju tada jednog od najboljih naših košarkaša. Ipak, ni ova ljubav nije dugo trajala, pa se par razišao već posle godinu dana.

 

Nevena Milićević

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nevenamilicevicofficial

 

Još jedna u nizu lepotica čije srce je osvojio Marko bila je i manekenka Nevena Milićević. S njom je čuveni košarkaš bio u vezi pre nego što je upoznao Adrijanu Lumu.

 

Olja Crnogorac

 

Olja Crnogorac
foto: Instagram

 

Na Evropskom prvenstvu u košarci 2005. godine čuvena manekenka Olja Crnogorac pala je na šarm Marka Jarića. Ona je tada bila na vrhuncu svoje karijere, a ljubav ipak nije dugo potrajala.

 

Elizabeta Kanalis

 

 Elizabeta Kanalis
Elizabeta Kanalisfoto: Profimedia

 

Čuvena italijanska glumica i model, Elizabeta Kanalis jedno vreme je bila u vezi sa našim proslavljenim košarkašem Markom Jarićem. Iako veza nije potrajala, često se moglo pročitati da je za njom košarkaš dugo žudeo. Nakon mnogo godina kasnije ona je postala verenica čuvenog glumca Džordža Klunija.

 

Đina Li Nolin

 

 

Ovu poznatu američku glumicu smo imali prilike da gledamo u ulogama u seriji "Čuvari plaže". Za nju se takođe pisalo da nije uspela da odoli šarmu našeg poznatog košarkaša.

 

Elena Rogožina

 

 

Jednu od najdužih i najznačajnijih veza Marko Jarić je izgradio upravo sa ruskom manekenkom Elenom Rogožinom. Njih dvoje su otpočeli čak i zajednički život na Beverli Hilsu, ali nakon što je Jarić dobio angažman u novom klubu i preselio se u Minesotu, par je odlučio da je najbolje da se raziđu.

 

Nina Morić

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

 

Jedan od najpopularnijih srpskih neženja 2007. godine zalovio je u vezu sa kontroverznom hrvatskom manekenkom Ninom Morić. Njih dvoje su u više navrata zajedno viđeni u Italiji, ali ni ta veza nije dugo opstala. Ipak, nakon što se Marko razveo od Adrijane Lime, mogla su da se čuju nagađanja da se košarkaš ponovo viđa sa Ninom.

 

Ana Nikolić

 

Osim Nine, Marko je, prema pisanju medija uspeo da osvoji srce još jedne poznate žene sa domaće scene. U pitanju je bila Ana Nikolić. Ona je u to vreme često odlazila u Paraćin kako bi brinula o svojoj baki, a mediji su pisali da je Marko toliko bio lud za njom da je čak jednom prilikom otišao u Paraćin kako bi video pevačicu na samo nekoliko minuta.

 

Adrijana Lima

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Jednu od najlepših žena na planeti - Adrijanu Limu Marko je zaprosio u junu 2008. godine. Ovo je ujedno i njegova najveća i najduža veza, a par je posle 6 godina odlučio da se ipak razvede. Iz njihove ljubavi rođene su devojčice Valentina i Sijena.

 

 

makonda-tracker