PRAVA DAMA

Neretko provodi vreme sa unukama i bivšom snajkom Adrijanom Limom: Upoznajte MAJKU košarkaša Marka Jarića (FOTO)

1

Leposava Jarić je ponosna majka troje dece koje je izvela na pravi put, te sad bezbrižno može da uživa sa unukama i suprugom Srećkom.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Poznati košarkaš Marko Jarić koji je postigao vrsne razultate kako na domaćim, tako i svetskim terenima, veoma je posvećen svojoj porodici otkako je završio profesionalnu sportsku karijeru.

 

Otac Srećko Jarić bio je istaknuti jugoslovenski košarkaš koji je sa šarmantnom suprugom Leposavom odgajao troje dece, Marka, Nikolu i naslednicu Tamaru.

 

Iako je ušla u sedmu deceniju Jarićeva majka izgleda barem deceniju mlađe, a za to je pored genetike zaslužna i višegodišnja fizička aktivnost, po uzora na supruga Srećka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko (@marko_jaric10)

 

Dok su sinovi krenuli očevim stopama i rano se odselili od kuće, a kasnije se i otisnuli na Američko tle, ćerka Tamara postala je eminenti modni dizajner koja je takođe sreću pronašla na drugom kontinentu, a veoma je bliska i sa Adrijanom Limom, bivšom snajkom porodice Jarić.

 

S obzirom na to da je košarkaš sa svetskim modelom dobio dve ćerke Valentinu i Sijenu koje žive sa majkom, baka Leposava neretko odlazi za Majami kako bi vreme provodile zajedno, prenosi "Story".

 

Marko neretko na svom Instagram profilu deli fotografije svoje porodice koju na okupu nismo imali prilike da vidimo proteklih godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko (@marko_jaric10)

Iako su ga neretko nakon razvoda od Viktorijinog anđela neretko spajali sa mnogorbojnim lepoticama, do sada javno nije govorio o ljubavi i sledećem braku.

 

Podsetimo, Jarić je i nakon završetka profesionalne karijere nastavio život u Americi, ali je rešio da sebe časti nekretninom u Beogradu, tačnije na Dorćolu, vrednom više od 200.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko (@marko_jaric10)

 

 

makonda-tracker