u beogradu je proveo najlepše dane

VALENTINA I SIJENA ĆE IMATI SVOJ KUTAK: Marko Jarić se vraća u Srbiju?

1

Domaći mediji tvrde da ćemo ubuduće češće viđati slavnog košarkaša

foto: Kurir
foto: Kurir

Marko Jarić godinama već živi u Americi, a sada navodno planira da se vrati u Srbiju i useli se u novu kuću.

 

Košarkaš je pazario plac na Dorćolu gde ubrzano završava radove na nekretnini vrednoj, navodno, pet miliona evra.


Izgradnju je započeo pre nekoliko godina, a kako je angažovao nekoliko arhitekata i već opremio svoju novu vilu, ostalo je da se završi još nekoliko sitnih spoljnih radova.

 

Jarićem novi dom poseduje pet spavaćih soba i tri kupatila, a u prizemlju se nalazi velika teretana i sauna.

 

foto: Kurir

Marko već duže vreme razmišlja da se vrati u Srbiju, iako je u Americi odavno izgradio svoj život. Uvek je govorio da je u Beogradu proveo najlepše dane mladosti, a ljubav prema svom gradu preneo je i na svoje kćerke Valentinu i Sijenu — započeo je priču izvor.

 

Kada je pre dve godine kupio plac na Dorćolu, angažovao je arhitekte s kojima je napravio plan svog doma. Budući da je reč o velikoj dvospratnici, Jarić je želeo da prvi sprat podredi svojim potrebama, dok je na drugom napravio kutak za svoje kćerke. Njegov dom ima ukupno pet spavaćih soba i tri kupatila, a u prizemlju je izgradio veliku teretanu i saunu. Jarić nije štedeo kada je opremao svoju vilu i imao je jasnu viziju kako to sve treba da izgleda. Nedavno je poptuno opremio kuću, a ostali su još sitni spoljni radovi na stepenicama i fasadi — završio je izvor.

 

 

makonda-tracker