izazovna

Ovakvu frizuru nosila je još samo Ejmi Vajnhaus, a sada ona: Ana Nikolić u šljokičavom autfitu MAMI UZDAHE

0

Ona se odlučila za zanimljiv autfit koji je privukao veliku pažnju. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Nikolić pojavila se na otvaranju jegnog prestoničkog splava gde su je čekali novinari i fotoreporteri kojima je rado pozirala.

 

Ona se odmah upustila u opušten razgovor sa sednom silom i tom prilikom otkrila detalje iz privatnog života i otkrila da sprema novi projekat sa bivšim mužem:

 

 

Nemam dečka, nemam ni simpatiju. Nemam ni nekog potencijalnog. Nisam se razočarala u muškarce... Nema muškaraca, nema ni problema! (smeh) Sa bivšim mužem sam u odvratnim odnosima... (smeh) Šalim se, naravno da smo u dobrim odnosima, viđamo se. Opet ćemo sarađivati, odnosno opet radimo, spremamo nešto, ali nećemo više nikad biti zajedno — zaključila je Ana, piše Kurir.

 

Niko nije mogao da odoli njenom izgledu. Ana se odlučila za zanimljivu kombinaciju koja je sva bila od šljokičastog materijala pa niko nije mogao da skrene poglede sa nje.

 

Kratna srebrna haljina isticala je njene vitke noge, ali i izazovni dekolte koji je ukrao slavu pevačicinim vitkim nogama. Na sve ovo dodala je i narukvice, nakit za glavu i bež visoke sandale sa šljokicama takođe. Zanimljivo je bilo i to da Ana nije nijednog trenutka skidala bele naočare koje su krasile njen stajling.

 

Ana Nikolić
foto: Antonio Anhel/ATA images

 

Međutim, nije se mogla ne primetiti njena frizura koja neodoljivo podseća na frizure koje je svojevemeno nosila pevačica Ejmi Vajnhaus, koja je ujedno bila i njen zaštitni znak pored dugog ajlajnera.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Pogledajte kako je Ana ponela ovu firzuru:

 

1 / 13 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker