ŽIVOT JOJ JE BIO PAKAO

"Sve se ugasilo u meni": Jedna od najlepših glumica na svetu otkrila sve o strahotama kroz koje je prošla!

0

Poznata glumica se gotovo u potpunosti povukla iz javnosti

Kim Besindžer
Kim Besindžerfoto: Profimedia

Kim Besindžer mnogi pamte po izuzetnom talentu, ali i lepoti kojom je osvajala muška srca.

 

Svojevremeno ona je nosila titulu jedne od najlepših žena sveta, a onda se njen život u potpunosti promenio.

 

 

Dugo je uopšte nije bilo u javnosti, pa su se u medijima provlačile priče da glumica ima pshičike probleme.

 

Ona je nedavno gostovala je u jednom potkastu i tom priliko je odlučila da priznala sve o bolesti sa kojim se nosi već godinama. Tom prilikom Kim je otvoreno priznala da se bori sa agorafobijom.

 

Reč je o vrsti anksioznog poremećaja zbog kojeg osobe izbegavaju javna mesta, ali i mesta i situacije koje kod njih izazivaju paniku.

 

- Morala sam iznova da učim da vozim, godinama nisam htela da vozim kroz tunele u Malibuu. Sve me to činilo nervoznom, za sve sam se morala mučiti da shvatim šta sad trebam da radim - rekla je Kim.

 

Bilo joj je veoma teško da se nosi sa tim osećajem, a danas kada je bolest pod kontrolom, Kim je odlučila da o njoj progovori kako bi pomogla drugim ženama koje prolaze kroz iste probleme. 

 

- Nisam izlazila iz kuće, nisam išla na večere. Zaista je užasno kad osoba koja je živela kao ja ne zna šta se događa. Sve se ugasilo u meni - dodala je.

 

Kao podrška majci u podkastu je bila i njena ćerka, koja je dala odgovore na mnoga pitanja koja su godinama interesovala fanove ove slavne glumice.

 

- U mojoj porodici ima puno slučajeva alkoholizma i zavisnosti o drogama. Zbog alkohola i tableta nisam mogla ni da spavam - priznala je Kimina čerka.

 

Kim Besindžer svi dobro pamtimo po ulozi u filmu "Betmen", ali i po ulozi u u filmu o Džejms Bondu.

 

Kao mlada glumica bila je veoma lepa i izazovna, pa su mnogi poznati glumci ludeli za njom. Bila je u vezi sa Ričardom Girom, ali i drugim vrlo popularnim muškarcima.

 

Njeno srce uspeo je da osvoji Alek Boldvinom, za kojeg se udala, a potom i ćerku Ajrlend.

 

makonda-tracker