PREMIJERNO

Ekscentrična KREACIJA, kožne rukavice i stav koji obara s nogu: Adrijana Lima oduševila stajlingom na crvenom tepihu

0

Čuvena manekenka u društvu novog izabranika Andrea Lemera pojavila se na premijeri ostvarenja "Spener".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supermodel i jedna od najzapaženijih manekenki svih vremena Adrijana Lima ne prestaje da intrigira svojim odevnim kombinacijama koje bira specijalno za glamurozna dešavanja širom sveta.

 

Nakon filmskog festivala u Veneciji gde je prošetala izazovnu crvenu haljinu, došla je na red još jedna filmska premijera u Njujorku na kojoj se Lima pojavila u ekscentičnoj haljini dizajnera "Michaela Costello" koju je ukombinovala sa kožnim rukavicama i sandalama.

 

Na crvenom tepihu povodom ostvarenja "Spenser" želela je da pokaže kako treba da izgleda samouverena, samosvesna i snažna žena kakva je bila i Lejdi Dajana o čijem životu je reč ovom delu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Lima je pažljivo birala čak i detalje, a sofisticirane sandale potpisuje modna kuća "Gianvito Rossi" koja se ističe kvalitetnim i unikatnim modelima.

 

I ovog puta na prestižnom dešavanju pojavila se novim izabranikom Andreom Lemerom koji je po profesiji filmski producent.

 

Podsetimo, manekenka je sa bivšom košarkašem Markom Jarićem dobila dve naslednice Valentinu i Sijenu ali ova ljubavna priča nije imala srećan kraj.

 

 

 

 

makonda-tracker