zanimljivo

REKAO JE DA JE PRELEPA: Milicu Todorović sigurno niste zamišljali kraj OVOG SRBINA, a prijatelji tvrde ― IDEALAN SU PAR

1

Pevačica Milica Todorović nedavno je raskinula vezu sa glumcem Petrom Strugarom o čemu se danima pisalo, a sada kako pišu domaći mediji, zajednički prijatelji pevačice i Marka Jarića pokušavaju da ih spoji, jer veruju da bi bili "idealan par".

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Navodno, bivši srpski košarkaš je jednom prilikom baš pred tim prijateljima rekao da je popularna pevačica prelepa i da bi voleo da je sluša uživo i od tada njihovi zajednički prijatelji smišljaju plan da se njih dvoje spoje, prenosi "Idj".

 

Oni su oboje sami, a to je baš šteta jer su sjajni. Nekako su spontani, vole druženje, duhoviti su. Čini se da bi bili idealan par ― naveo je zajednički prijatelj, pa dodao:

 

Malo je sad nezgodno zbog korone da napravimo neko zezanje i da ih oboje pozovemo da se upoznaju bar, pa ako klikne, super, ako ne, nema veze… Ali ćemo sigurno i to organizovati kad-tad.

 

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

 

S obzirom na to da je Jarić bio u braku sa proslavljenom manekenkom Adrijanom Limom sa kojom ima i dve ćerke, spekulisalo se da su se nekadašnji supružnici i pomirili, ali kako izvod navodi, to nije tačno.

 

Bile su neke priče po medijima da je Marko opet sa Adrijanom Limom, ali to nije istina. Oni su ostali prijatelji zbog dece, ali to je sve. Nema među njima nikakve hemije. Marko je sam, nema devojku, a znamo i da je Milica slobodna, pa bi bilo lepo da od toga bude nešto… Ko zna, nikad se ne zna ko je čija srodna duša.

 

 

makonda-tracker