da li se sećate njih dvoje?

Zbog nje je PREKRŠIO SVOJA PRAVILA i postao član Sajentološke crkve: Ona je ZABORAVLJENA prva supruga Toma Kruza

0

Tom Kruz trenutno uživa u velikom uspehu nastavka kultnog filma koji ga je proslavio davnih osamdesetih godina, Top Gun.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni glumac Tom Kruz je neretko u centru pažnje, a ovog puta premijera filma Top Gun: Maverick je pravi povod za slavlje.

 

Uloga u ovom filmu je vinula Kruza u velike visine Holivuda još pre 30 godina, tada je film zaradio neverovatnih 176 miliona dolara. Prvi koji su pogledali nastavak su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, Vilijam i Kejt.

 

Međutim, privatni život je uvek nešto što interesuje javnost za nijansu više od poslovnog uspeha, naročito kada je u pitanju slavni holivudski glumac i jedan od najpoželjinijih muškaraca.

 

Pomalo je zaboravljena prva supruga Toma Kruza, Mimi Rodžers. Sa njom je glumac bio u braku od 1987. do 1989. godine i upravo je ona zaslužna za njegov prelazak u Sajentološku crkvu.

Otac Mimi Rodžers je bio veoma aktivan u Sajentološkoj crkvi, te je i sama Mimi bila u tome još od detinjstva.

 

Ona se ne pojavljuje često u javnosti, a nakon razvoda, Kruz je sreo Nikol Kidman koju je i oženio, dok se Rodžersova tek 2003. udala za filmskog producenta Chrisa Ciaffa.

Podsetimo, glumica Kejti Holms je zbog ugovora Sajentološke crkve kojoj pripada njen bivši suprug Tom Kruz, bila u obavezi da se nigde ne pojavljuje sa novim partnerima, kao i da ne objavljuje zajedničke fotografije, te je tako svaka njena veza bila tajna i sakrivena. Kruz godinama nije viđao svoju ćerku Suri Kruz.

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

Inače, sajentologija uči da su ljudi besmrtna duhovna bića koja su zaboravila svoju pravu prirodu. Njen metod duhovne rehabilitacije je vrsta savetovanja znana kao audicija, u kojoj izvođači pokušavaju da svesno ponovo dožive bolne ili traumatske događaje iz svoje prošlosti, kako bi „se oslobodili njihovih ograničavajućih efekata“.

 

 

makonda-tracker