ljjubav ne poznaje godine

18 godina je MLAĐA i potiče iz ČUVENE umetničke porodice: Evo ko je devojka sa kojom je Kubura prevario suprugu (FOTO)

1

Aleksandar Srećković Kubura je naš proslavljeni glumac koji je svojevremeno bio u centru skandala.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Aleksandar Srećković Kubura je bio u braku sa fitnes instruktorkom Marijom Savić Srećković, međutim oni su se razveli nakon glumčeve preljube.

 

Iako su pokušali da sačuvaju brak i nisu se oglašavli povodom afere koja je odjeknula u medijima, Marija i Kubura su ipak rešili da na svoju ljubav stave tačku.

Skandal koji je obeležio njihov brak je Kuburina prevara. Naime, on je uhvaćen u preljubi sa 18 godina mlađom Petrom Radivojević, a njih dvoje su se upoznali na jako specifičan način.

 

Petra je rođena 16. aprila 1991. godine u Beogradu i ćerka je akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića. Ona je završila Akademiju umetnosti, a još kao studentkinja se kretala sa glumcima i ostalim umetnicima, te joj je tako jedna od najboljih prijateljica glumica Ivana Dudić.

Petra i Kubura su se upoznali na snimanju jednog studentskog filma i ubrzo su otpočeli vezu. 

 

- Na fakultetu smo snimali studentski film i Petra je, kao organizator projekta, pozvala Kuburu da nam bude gost. Simpatije među njima odmah su se rodile, a ubrzo su otpočeli romansu. Njihova ljubav je isuviše očigledna, to smo svi primetili jer su njih dvoje gotovo nerazdvojni. Stalno izlaze zajedno, drže se za ruke, ljube - rekla je njena drugarica.

Petra tada nije htela mnogo da komentariše, ali je istakla da da razume težinu Kuburine situacije.

- Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da previše komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi nakon svega, na njemu je. Čuli smo se, ali ne bih da govorim o detaljima. Dete sam razvedenih roditelja, tako da mi je poznata ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam da reši - izjavila je ona tada za Blic.

 

Marija je navodno oprostila prevaru i popularni par se pomirio, međutim, nakon toga ljubav ipak nije opstala, pa su se razveli pre dve godine, a iz braka dugog više od dve decenije imaju sinove Aleksu i Vanju.

 

 

 

makonda-tracker