da li se vama dopada?

Sada je KRITIKUJU zbog detalja na glavi — kažu STAROMODNO: 13 šešira Kejt Midlton kada je ceo svet ostavila bez daha

0

Vojvotkinja je za jednu proslavu odabrala monohromsku kombinaciju koja je napravila problem 

foto: EPA/ TOLGA AKMEN
foto: EPA/ TOLGA AKMEN

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton digla je prašinu kada se pojavila u monohromskoj kombinaciji na jednoj zabavi u Bekimgenskoj palati sa princom Harijem

 

 

Ona je blistala u lepršavoj haljini koja je midi dužine, a skrojena je baš po njenoj meri i samo za nju od najkvalitetnijeg šifona. 

 

Njena kombinaciju krasi rol kraga, kao i pufnasti rukavi, dok se na oređenim mestima nalaze ukrasni dugmići. Međutim, ovo nije prvi put da Vojvotkinja nosi ovu toaletu. Obukla ju je i 2019. godine kada je princ Čarls obeleževao godišnjicu stupanja na dužnost. 

 

 

Ona je ovaj stajling upotpunila i šeširom koji je imala na glavi ikoji je privukao dosta pažnje. Poznavajući njena modna izdanja ovo nije prvi put da se ona pojavljuje sa ovim detaljem. 

 

Prisetimo se i njenih šešira koji su bili slično dizajnirani, ali su bili u drugačijim nijansama, pa se tu mnogu naći žuta, rozikasta, sivkasta...

 

Naravno jedan od primećenih šešira je i u svetloj nijansi sa peruškama koji daje gospodski izgled njenom stajlingu: 

 

Čipkani šeširić odličan je izbor za svečanost koju imate jer će od vas napraviti pravu damu, a pogledajte kako ga je Kejt nosila. 

 

Mali bakarni šeširić sa mrežicom je savršen za odlazak na neku ozbiljniji događaj gde želite da ostavite utisak otmene žene. 

 

Jednom prilikom se odlučila i za braonkasti šešir zanimljivog dizajna koji je uklopila sa svetlom garderobom. 

 

Prisetimo se i decentnog crvenog šešira koji je ukombinovala uz grederobu iste boje. Vi ga možete nositi u situacijama kada procenite da želite da vaš stajling bude jedan od najkomentarisanijih. 

 

Tu su i crni šeširi različitog dizajna koje je Kejt birala za posebne prilike. 

 

 

makonda-tracker