GEST VREDAN POHVALE

Od ovog poteza su i vojvotkinji od Kembridža ZAKLECALA KOLENA: Tom Kruz pokazao zašto žene lude za njim

1

Kejt Midlton i princ Vilijam su bili gosti na svečanosti koja je upriličena povodom premijere filma "Top Gan: Maverik" na trgu Lejčester u Londonu.

foto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia
foto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Na crvenom tepihu oni su bili u društvu glumaca koji su zvezde ovog filmskog ostvarenja, Tomom Kruzom i Dženifer Koneli.

 

Vojvotkinja od Kembridža sve je oduševila prelepom crno belom haljinom fransuskog dizajnera Rolanda Moureta. Uz nju savršeno su se uklopile Pradine štikle i torbica Aleksandra Mekvina. Posebu dozu elegancije dale su dijamantske naušnice koje su padale duž Kejtinog vrata.

 

 

Kroj haljine za koju se vojvotkinja opredelila veoma je moderan i ističe njenu savršenu liniju, ali postoji i jedna otežavajuća okolnost zbog koje žene izbegavaju da je nose.

 

Zbog toga što je mnogo uska u svom donjem delu ova haljina je veoma nezgodna za hodanje, a o stepenicama i da ne govorimo.

 

Tom Kruz i Kejt Midlton
Tom Kruz i Kejt Midltonfoto: Dan Kitwood / AFP / Profimedia

 

Kejt je sitnim i elegantnim koracima koračala preko crvenog tepiha, dok je čuveni glumac Tom Kruz išao nekoliko metara ispred nje. Kada je stigao do stepenica, Tom se okrenuo, sačekao vojvotkinju, a potom joj pružio svoju ruku kao oslonac.

 

Kejt se nasmejala i prihvatila njegovu pomoć, pa je penjanje uz stepenice postalo mnogo lakše. Uz aplauz Tom i Kejt su nastavili dalje. Ono što su mnogi primetili jeste i to da iako je Kejtin suprug, princ Vilijam koračao uz nju, on joj nije ponudio svoju pomoć.

 

Nakon ovog Tomovog gesta Vilijam je ostao u potpuno drugom planu. On je za ovo pojavljivanje odabrao smoking koji je upotpunio baršunastim cipelama sa dezenom malih borbenih aviona.

 

Tom Kruz je i inače poznat kao veliki džentlemen, zbog čega ga žene još više cene i vole.

 

Kako su izgledali pogledajte u galeriji 

 

1 / 4 Foto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker