da li je pronašla sreću?

Morala je da ĆUTI DOK SE PORAĐA i NIJE SMELA da se pojavljuje u javnosti sa partnerom: Slavna glumica POKAZALA dečka

0

Slavna Kejti Holms je nedavno bila glavna tema zbog svoje nove veze sa Bobijem Vutonom, a sada je otišla korak dalje.

foto: NINA PROMMER/EPA-EFE
foto: NINA PROMMER/EPA-EFE

Kejti Holms se pojavila na jednoj svečanosti u Njujorku sa svojim novim izabranikom, a zanimljivo je da je ovo prvo javno pojavljivanje para.

 

Kejti je prilično srećna i zaljubljena, a mnogi komentarišu i da je to zaslužila nakon svoje tužne ljubavne priče koju je doživela.

 

Glumica je zbog ugovora Sajentološke crkve kojoj pripada njen bivši suprug Tom Kruz, bila u obavezi da se nigde ne pojavljuje sa novim partnerima, kao i da ne objavljuje zajedničke fotografije, te je tako svaka njena veza bila tajna i sakrivena.

Nedavno je raskinula sa kuvarom Emiliom Vitolom, a pre toga je šest godina bila u vezi sa Džejmijem Foksom, međutim, sve njene ljubavi su se okončale.

 

Ono što je intrigantno jeste da su Foks i Kruz bili prijatelji, a Kejti je tokom braka sa Tomom Kruzom morala da sluša pravila Sajentološke crkve. Između ostalog, to je podrazumevalo i takozvani tihi porođaj, što znači da žena i svi koji prisustvuju porođaju moraju da ćute. 

 

Kejti Holms je uz pomoć advokata pobegla od svih ovih pravila nakon razvoda, ali njen put je bio jako težak, a i kao razvedena morala je da sledi određena pravila. Skandal je izbio kada je čula da Tom Kruz želi njihovu ćerku da pošalje na krstarenje sa pripadnicima kulta gde ih primoravaju na teške fizičke poslove, ali tada je to uspela da spreči. 

 

makonda-tracker