šta vi mislite?

"Definicija kiča": Nikol Kidman preplavljena LAVINOM NEGATIVNIH komentara zbog haljine

1

Glumica se pojavila na premijeri u toaleti koja je kako javnost kaže - užasna

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Nikol Kimdan pojavila se na na premijeri svog novog filma "The Northamn" u Holivudu. Društvo joj je pravio i suprug Kit Urban i kako prenose mediji oni se nisu libili da razmenjuju nežnosti na crvenom tepihu. 

 

Nikol Kidman se nije libila da pokaže svoju kreaciju koja nimalo nije bila svedena, te se činilo da je želela da privuče dosta pažnje na premijeri. 

 

Toaletu koju je ona obukla potpisuje modna kuća Prada, a poznato je da Kidmanova voli da nosi komade ove modne kuće. 

 

Haljina koju je nosila zanimljiva je zbog svog dizajna jer je dugačka, boje je limete, ima roze perje na rukavima, a ima i cirkone duž cele toalete. Međutim, ako je suditi po komentarima koji se šire na društvenim mrežama, nikome se ne dopada njena kombinacija. 

 

"Očajnički joj treba novi stilista", "Zašto ne otpusti stilistu, odakle joj ideja da ovo obuče", "Zašto stalno bira idiotske haljine?", "Tako lepa žena, ali stil - užas...", "Definicija kiča", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Glumica je odlučila da haljinu upotpuni srebrnom tašnicom, takođe je dodala i minđuše sa detaljima od smaragda i kako bi upotpunila kompletnu kombinaciju obula je crne sandale sa kaišićima. 

 

Kompletan izgled zaokružila je niskom punđom i šminkom koja je davala vedrinu njenom licu. 

 

 

 

makonda-tracker