NIKADA JAVNO NE GOVORE O TOME

Jednu smo ZAVOLELI u seriji Vratiće se rode, dok je druga bila ZVEZDA DEVEDESETIH: ONE su SESTRE Dragana Bjelogrlića

0

Dragan Bjelogrlić je jedan od naših najuspešnijih glumaca, ali isto tako je dobar i u poslu režisera i producenta, a uprkos velikoj popularnosti, o njegovom životu se ipak ne zna baš dosta toga.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Dragan Bjelogrlić je glumac kog decenijama volimo zbog zanimljivih, upečatljivih i maestralno donetih uloga, a poslednjih godina uživamo i u njegovom producentskom umeću.

 

Glumac uživa u skladnom braku iz kog ima sina Alekseja, koji je takođe istaknuti mladi glumac, ali i ćerku Miu koja neodoljivo podseća na oca.

 

Manje više je poznato da je Bjelin rođeni brat Goran Bjelogrlić, uspešan filmski producent koji je radio na kultnim filmovima kao što su Lepa sela lepo gore, Rat uživo, Ivkova slava, ali je isto tako učestvovao i u svakom projektu svog brata Dragana.

 

Ono što dosta vas možda ne zna jeste da Bjela ima i veoma popularne sestre, a jedna je pevačica koju znamo dugi niz godina, dok je druga glumica koju smo gledali u nekoliko zapaženih projekata.

 

Naime, Zorana Pavić je u srodstvu sa popularnim glumcem, a njih dvoje to ne naglašavaju.

 

Zorana Pavić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sa druge strane, koleginica glumica Marina Vodeničar je druga sestra Dragana Bjelogrlića i njih povezuje zajednička rodbina iz Barande, a Marina u seriji Senke nad Balkanom igra Smilju.

 

Marina Vodeničar
foto: Dragan Kadić

Njih dvoje nikada nisu javno isticali da su brat i sestra, a Marina je rodom iz Pančeva. Osim u "Senkama nad Balkanom" ima zapažene uloge i u "Ženama sa Dedinja", "Urgentnom centru", "Sinđelićima", ali je takođe i veoma aktivna u pozorištu.

 

 

makonda-tracker