znali su — to je to!

Ko je kome prišao i kako se SVE preokrenulo? Evo kako su se upoznali i zavoleli Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

2

Jednu od najsrećnijih ljubavnih priča na našim prostorima živi jedna od najcenjenijih modnih kreatorki. Verica Rakočević hrabro je pratila svoje srce, uprkos negativnim komentarima, i danas je srećna i ispunjena žena

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Otkako je počela ljubavna bajka legendarne kreatorke Verice Rakočević i kompozitora Veljka Kuzmančevića, oni privlačen pažnju javnosti. Obično se komentariše činjenica da je slavna dizajnerka 35 godina starija od svog izabranika, iako oni često dokazuju da su u njihovom slučaju godine samo broj.


Par nije mario za reakcije i uživao je u svojoj ljubavi, koju je krunisao brakom u septembru 2013. godine. Od tada, oni uživaju u svojoj oazi na Avali, a svaki put kada se pojave na nekom gradskom događaju pokažu koliko su i dalje zaljubljeni. Verica i Veljko jedno drugom iznova priređuju romantična i sitna iznenađenja i često dokazuju da, kad je ljubav prava, prepreke ne postoje.

 

Tog 19. septembra pre šest godina Srbija i susedi nam behu užasnuti događajem , gde se jedna žena usudila, ne da izađe na piće, nego uda, za muskarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi — "ona ume, a on može" — i još toliko projekcija onih koji ne umeju više, kojima je za skok gore, potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni nju ni njega — napisala je Verica jednom prilikom na Instagramu.

 

  • Kako su se upoznali Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević?


Kako je dizajnerka ispričala jednom prilikom u emisiji "Venčanje od A do Da", sve je počelo kada je Veljko poslao Verici poruku putem jedne društvene mreže.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić


Veljko mi je poslao poruku na Fejsbuku, uz pitanje da li bismo mogli da sarađujemo. Pomislila sam da hoće da bude maneken i odgovorila mu da ne pravim garderobu za muškarce. Objasnio mi je da je muzičar, da mu se dopada to što radim, a pošto svaka revija ima muzičku podlogu predožio saradnju. Rekla sam mu šta je tema revije koju pripremam, on mi je poslao svoju ideju i tako je sve krenulo — podelila je tada kreatorka.


Ona je istakla i da prvi prvom susretu nije bilo varnica i da je Veljka posmatrala kao vrlo mladog čoveka, budući da Verica ima dete koje je starije od njega.

 

Ja sam njega tretirala kao dete, mlađi je od moje mlađe ćerke. Nisam ga gledala kao muškarca ni u jednom trenutku — objasnila je kreatorka.


Međutim, potom su se uputili na Zlatibor, na sedmodnevni odmor koji se ispostavio sudbonosnim. Po povratku u Beograd, Verici i Veljku bilo je jasno da su pronašli ljubav za celu život i da ne mogu jedno bez drugog.

 


Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam „da“. Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to — prisetila se Verica.


Kao i sama veridba, venčanje ovog para bilo je nesvakidašnje: Veljko je bio u trenerci i Armanijevom sakou, a Veričina haljina njene koleginice Vivijen Vestvud bila je mini dužine. Čitava proslava protekla je vrlo neformalno i opušteno, ali uz beskrajno mnogo ljubavi.

 


U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje, koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite — istakla je Verica.

 

 

makonda-tracker