uživaju

"NEIZLEČIVO SAM ZALJUBLJEN": Verica Rakočević sve raznežila ljubavnom porukom koju je dobila od supruga (FOTO)

7

Proslavljena dizajnerka i njen tri i po decenije mlađi suprug ne prestaju da dokazuju da ljubav ne gleda na razliku u godinama

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Modna kreatorka Verica Rakočević već sedam godina je u srećnom braku s 35 godina mlađim kompozitorom Veljko Kuzmančevićem, a oni ponovo dokazuju da godine nisu prepreka za uživanje i sreću.

 

Ovaj par dugo važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, a jedan od razloga za to što su uvek nasmejani i očigledno zaljubljeni do ušiju verovatno je to što se neprestano trude da jedno drugom sitnicama ulepšaju svakodnevicu. Tako je Verica sada podelila da je od svog izabranika dobila romantičnu ljubavnu porukicu...

 

Ona je na Instagramu objavila čestitku u kojoj stoji citat Mike Antića"Gospođo, ja sam u vas neizlečivo zaljubljen".

 

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević
foto: Instagram

Verica i Veljko venčali su se 19. septembra 2013. godine, a slavlje su upriličili na jednom beogradskom splavu, gde su slavili sa slavnim zvanicama. Oni ne mogu niti pokušavaju da sakriju svoju ljubav i sreću, a jednom prilikom dizajnerka se na iznenađenje koje je izazvala vest o njihovoj svadbi osvrnula rečima:


Tog 19. septembra pre šest godina Srbija i susedi nam behu užasnuti događajem, gde se jedna žena usudila, ne da izađe na piće nego uda za muškarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi, ona ume, a on može i još toliko projekcija onih koji ne umeju više, kojima je za skok gore potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni NJU ni NJEGA. Znala je da prepozna svaku notu koja je bila deo njegove vekovno stare duše, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u noćnim razgovorima koji bi počinjali uveče a završavali se sutradan. Često se žalostila što tako posebnog umetnika, gledaju kao njenu pratnju, a dok je ona tugovala on je stvarao i svojom muzikom govorio, kako će jednoga dana sve doći na svoje. I dolazi polako — istakla je ona.

 

 

makonda-tracker