NJIHOVA LJUBAV POBEĐUJE

"Nisam očekivao da će brak sa Vericom biti jedina tema": Veljko Kuzmančević otkrio dosad NEPOZNATE DETALJE iz života

0

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević uživaju u ljubavi i ne obaziru se na negativne komentare zbog velike razlike u godinama.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Veljko Kuzmančević je čak 35 godina mlađi od svoje supruge Verice Rakočević, a o njihovom braku se dosta pisalo.

 

Bilo je različitih zluradih komentara, a Veljko nije obraćao pažnju na to već je bio fokusiran na svoju karijeru i uspeh.

 

- Narodno pozorište mi je dalo poverenje pre sedam godina i primilo me u svoju kuću da svojim kreativnim radom doprinesem, i ja sam na tome zahvalan. Ponosan sam na balet "Proces" za koji sam pisao muziku, na sjajan koncert sa simfoničarima i dao sam se na raspolaganje kući u kojoj sam zaposlen. Kada sam stupao s Vericom u brak, bio sam svestan medijske potrebe da to naglašavaju, ali nisam očekivao da će to biti jedina tema. Moj privatni život je svakako mnogo interesantniji nego što mediji mogu da napišu. Svestan sam da živim na nesvakidašnji način, da imam drugačija interesovanja i drugačije hobije pa je to možda interesantno, a možda je i dosadno, jer ne pravim skandale i ne pljujem po "zvezdama" - izjavio je Veljko.

 

On je istakao za Alo da mu pritisak stvaraju ljudi koji nijedan njegov rad nisu poslušali niti su bili na nekom od koncerata, a spremni su da ga u startu diskredituju i to ga je u početku pogađalo.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

Podsetimo, Verica Rakočević je jednom prilikom rekla kako izdržava Veljka i smatra da je sramota celog društva to što čovek sa takvim potencijalom radi za malu platu, ali je potvrdila da je sigurna kako bi Veljko sa njom bio svakako, bez obzira na novac i da je njihova ljubav jača od svega.

 

 

makonda-tracker