nedavno je saznao

Kako je Bjela reagovao? Otkriveni novi detalji ljubavi Milana Marića i ćerke Dragana Bjelogrlića

3

Varnice su navodno postojale odavno, a nedavno se probudila i ljubav, tvrde upućeni.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Domaći mediji nedavno su javili da su glumac Milan Marić (31) i politikološkinja Mia Bjelogrlić (25), ćerka glumca, režisera, producenta i scenariste Dragana Bjelogrlića, u vezi.


Njih dvoje još se nisu oglašavali tim povodom, a izvori tvde da, iako je veza počela tek pre dva meseca, iskre između njih postoje već neko vreme.


Poznaju se dugo, uvek su se dopadali jedno drugom. Imaju zajednički krug prijatelja, u istom su poslu, imaju slična interesovanja, gotovo ista mišljenja o svim temama, bilo da je u pitanju aktivizam za ženska prava, aktivizam za LGBT prava, političko mišljenje, pa čak i muzički ukus. Kada dvoje ljudi toliko toga dele, samo je bilo pitanje vremena kada će shvatiti da simpatije treba pretvoriti u nešto više. Svi njihovi prijatelji su oduševljeni ovakvim razvojom događaja i navijamo za njih – istakao je za Story neimenovani izvor blizak paru.

 

Njih dvoje su navodno skrivali od Dragana Bjelogrlića svoju ljubav jer Milan gaji ogromno poštovanje prema svom starijem kolegi i saradniku.


Milan je proveo poslednje dve godine sa Bjelom, što snimajući "Tomu", što putujući tokom promovisanja ovog filma. Remek-delo koje su zajedno stvorili i sav uspeh koji je došao zbližio ih je i postali su veliki prijatelji, uz poštovanje koje Marić gaji prema Bjelogrliću, uzme li se u obzir da mu je na neki način uzor. To što je počeo da zabavlja s njegovom ćerkom Milana je opterećivalo i odugovlačio je da izađe pred njega s tom informacijom – kaže izvor za pomenuti magazin.

 

1 / 10 Foto: Dragana Udovičić


Međutim, on tvrdi da Bjeli nije smetalo što je mlada Mia u vezi s Milanom. Navodno je glumac sve saznao tek prošle nedelje i "nije imao posebnu reakciju" jer je "decu vaspitao tako da žive potpuno slobodno i da sami snose posledice i nagrade za svoje postupke".

 

 

makonda-tracker