ne ćuti

Kulturno, odmereno i u njegovom stilu: Milan Marić u okršaju sa tviterašima zbog Milene Radulović i scena iz "Tome"

2

Milan Marić nije ostao nem na negativne komentare i prozivke upućene njemu i njegovoj mlađoj koleginici Mileni Radulović

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

I nakon nekoliko meseci, piše se i priča o filmu "Toma", koji je izazvao pregršt reakcija, emocija i komentara. Lik Tome odglumio je Milan Marić, a oni koji su odgledali film primetili su da se u ulozi Tomine supruge Nade našla mlada Milena Radulović.

 

 

Eksplicitni kadrovi Milana i Milene privukli su, između ostalog, veliku pažnju, a Marić je jednom prilikom govorio da je njegova dužnost da prema koleginici u intimnim scenama bude pažljiv.

 

 Svi smo se vodili emocijom i intuicijom. Bjela nas je puštao, dozvoljavao nam je da nas u scenama vode emocije. Moja je dužnost bila da kao stariji kolega u intimnim scenama sa Milenom Radulović budem pažljiv i brižan -— rekao je Marić u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji "K1".

 

 

Međutim, njegove reči su na Tviteru pogrešno protumačene od strane jednog korisnika, zbog čega je Milan odmah reagovao.

 

 Sad apropo filma "Toma" na malim ekranima. Marić kaže da je u s*ksi scenama morao da bude veoma nežan zbog trauma Milene. Dečko je prevideo da je film sniman u leto 2020. a ona svetu svoju traumu obznanila 2021. u januaru. I koga bre više za***avate? — glasi komentar.

 

 

 

Glumac se odmah oglasio na sebi svojstven, odmeren način:

 

1. Dečko to nije izgovorio.

    2. Dečko je rekao da se kao stariji kolega i muškarac oseća odgovornim za svoje koleginice na setu, pa i za Milenu.

    3. Dečko je prevideo koliko malicioznih ljudi ima.

    4. Dečko Vam želi sve najbolje — napisao je Milan.

 

 

makonda-tracker