obično kriju privatnost

Oglasila se i ONA: Nakon glasina da je Milan Marić raskinuo s devojkom, ona objavila MISTERIOZNU PORUKU

5

Pre izvesnog vremena mediji su pisali o navodnoj ljubavnoj vezi jednog od najpopularnijih srpskih glumaca, koji obično krije svoju privatnost od očiju javnosti

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Milan Marić jedan je od najangažovanijih na našoj sceni i uživa veliko poštovanje publike, a nedavnom ulogom Tome Zdravkovića u filmu "Toma" privukao je još više pažnje publike.


Budući da spada u miljenike devojaka, ne čudi što mnoge intrigira njegov emotivni život, o kom glumac bira da ne priča za medije. Zato je mnoge iznenadilo kada je štampa došla do nekoliko dana o njegovoj privatnosti.
Naime, nedavno se pisalo da je glumac već dve i po godine u vezi s 19 godina starijom poslovnom ženom Jelenom Pavlović, o čemu se nisu izjašnjavali. Potom su se pojavile glasine da je došlo do prekida veze, što je podgrejala jedna Milanova objava na Instagramu.


Vreme je za nas, ljude, da počnemo neke promene... Hajde da promenimo način na koji jedemo; hajde da promenimo način na koji živimo; i hajde da promenimo način na koji tretiramo jedni druge. Jer onaj stari ne funkcioniše... Na nama je da uradimo ono što moramo da bismo preživeli ― napisao je glumac u opisu jedne fotografije.


Jelena je potom podelila status koji je doprineo glasinama da oni više nisu zajedno.

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen


Kad deliš sreću, svi su zauvek tu, jer je prijatno i korisno. Ako krene da te lomi nesreća, i to potraje, većina će pobeći, jer je teško, opterećuje, narušava i njihov kvalitet života, a svako mora da brine o sebi. Ostaju retki, koji su vas uvek iskreno i bez kalkulacija voleli ― napisala je.


Kako su mediji pisali, Milan i Jelena upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i brzo se zbližili. Nijedno od njih dvoje nije želelo da odgovara na pitanja o svojoj navodnoj vezi, a Jelena je na pitanje novinara odgovorila:


Nemojte, molim vas, da me pitate takve stvari. Jao...Nisam javna ličnost i ne bih da se pojavljujem u medijima. Ne želim da komentarišem bilo šta na ovu temu.

 

 

makonda-tracker