(foto)

Ne zna se koja je LEPŠA: Mia i Maja Bjelogrlić u centru pažnje na proslavi povodom filma Toma

3

Supruga i ćerka Dragana Bjelogrlića imaju proveren recept za privlačenje pogleda — kombinacija šarma, lepote i interesantnog stila

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Film "Toma" postigao je veliki uspeh u prethodnoj godini, a za dva i po meseca prikazivanja pogledalo ga je više od milion gledalaca! Ovim povodom održana je proslava u Jugoslovenskoj kinoteci, gde su autorima filma dodeljene nagrade za doprinos kinematografiji.

 

 

Ovoj proslavi prisustvovali su glumci ovog ostvarenja, te su se tu našli i Milan Marić, Tamara Dragičević, Petar Benčina, Paulina Manov, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Milena Radulović, kao i brojni drugi poznati!

 

Naravno, proslava nije mogla da prođe bez neizostavnog imena kada je ova biografska drama u pitanju — Dragana Bjelogrlića.

 

Kao i na premijeri filma u centru "Sava", Bjeli su podršku pružile žena i ćerka, Maja i Mia Bjelogrlić. Maja se u javnosti ne pojavljuje tako često, ali zato uvek postigne utisak. Majka i ćerka definitivno su na premijeri, ali i na svakom svom zajedničkom pojavljivanju, uspele da privuku pažnju kako svojim stilom, tako i lepotom.

 

Njih dve su za ovu priliku odabrale svedene stajlinge u tamnim nijansama, ali sasvim drugačije odevne komade. Maja je ponela interesantnu kombinaciju koja se sastojala iz elegantne bluze s kratkim rukavima i suknje, preko čega je nosila crnu bundu. Mia je birala šik izdanje — mini-haljinu sa šljokicama uz koju je nosila ravne čizme i oversized crni kaput!

 

Ovako su one izgledale:

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker