anketa

ISTA HALJINA na dva načina ― ali koji je bolji? Anđelka Prpić i Mia Bjelogrlić nisu odolele IDENTIČNOM modelu

3


Srpska glumica Anđelka Prpić pojavila se na jednom događaju u Beogradu u mini-haljini kakvu smo već videli na ćerki Dragana Bjelogrlića pre mesec dana

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Mia Bjelogrlić, ćerka glumca, režisera i producenta Dragana Bjelogrlića i politikološkinja za međunarodne odnose, privukla je mnogo pažnje na beogradskoj premijeri njegovog filma "Toma".


Ćerka čuvenog umetnika zasenila je mnoge poznate lepotice stilom, a njen izbor je pao na sako-haljinu mini dužine, i to u beloj boji. Model je na preklop i kopča se sa strane belim dugmićima, a naglašena su ramena.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ovoj haljini nije mogla da odoli ni glumica Anđelka Prpić, koja je pre dve večeri nosila identičan model na gala koktelu povodom godinu dana rada u Srbiji studija za animaciju Iervolino Studios i promocije njegovog prvog animiranog serijala "Pafini".

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


S obzirom na razliku u temperaturi, Mia je ponela ovu haljinu dugih rukava sa sandalama s tankim kaišićima i clutch torbicom, dok je Anđelka odlučila da je kombinuje sa crnim čizmama do kolena i ručnom torbom s upečatljivom šnalom.


Nama se dopada i jedan i drugi način da se ova šik sako-haljina ponese za večernji izlazak, a šta vi mislite ― u kojoj varijanti ona izgleda bolje?

 

 

 

makonda-tracker