DIVNE USPOMENE

I tada se videlo da će izrasti u šarmantnog mladića: Pogledajte kako je Milan Marić izgledao kao beba (FOTO)

2

Glumac je ovom fotografijom iz detinjstva raznežio publiku, te su mu mnogi poručili da je i danas prepoznatljiv po osmehu.

foto: Radule Perisic/ATAImages
foto: Radule Perisic/ATAImages

Talentovani glumac Milan Marić jedan je od omiljenih javnih ličnosti današnjice, veliko osveženje na umetničkoj sceni, a publika ga je zavolela u ostvarenjima "Jutro će promeniti sve", "Državni službenik", "Besa", "Santa Maria della Salute", ali i novom biografskom filmu "Toma" u kojem je fantastično dočarao životni put legendarnog muzičara Tome Zdravkovića.

 

Iako je Milan neko ko javno iznosi stavove na mnogobrojne društvene teme, privatni život drži dalje od medija, ali je nedavno put svog Tviter naloga odlučio da pokaže uspomenu iz detinjstva, kada je bio jednogodišnji dečak.

 

Posebno poštovanje za donje kečeve i levi kažiprst.  Zima 1991. — napisao je Marić šaljivo.

 

Publika je bila oduševljena prizorom, te su mu mnogi poručili da je zadržao isti osmeh  kojim pleni, a bilo je onih koji su istakli da je dečko koji obećava.

 

Podsetimo, tokom pripreme za ulogu legendarnog pevača u filmu "Toma" Milan je morao da poradi i na veštini pevanja, a ovako mu je to pošlo za rukom.

 

Nisam vičan pevanju i nikada pre ovog filma to nisam radio. Imao sam mali strah kako ću se snaći. Mnogo mi je savetima pomogao Željko Joksimović, tako da sam u svim scenama zaista pevao, nisam blefirao. Kasnije je u montaži ubačen glas Aca Pejovića, koji je to uradio fenomenalno. Pre Tome igrao sam uglavnom uloge opasnih momaka. U "Tomi" je trebalo da dočaram čoveka koji je satkan od emocija, koji se bori sa sobom i koji je delimično desktruktivan. Bilo je izazovno da prihvatim tu ulogu — rekao je nedavno u emisiji "Parobrod".

 

Milan Marić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker