(video)

Nekoliko dana kasnije, dogodio se – HOROR: Snimak Zelenskog i njegove supruge koji kruži društvenim mrežama

0

Od početka ruske invazije, predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski svakodnevno se obraća svetu, a samo nekoliko dana pre rata oglasio se lepim povodom...

foto: EPA-EFE/Toms Kalnins
foto: EPA-EFE/Toms Kalnins

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski čovek je o kom se, uz Vladimira Putina, najviše priča proteklih sedmica u Evropi i svetu.


Nekadašnji glumac i komičar svakodnevno se obraća svetskim zvaničnicima, Vladimiru Putinu i ukrajinskom narodu, hrabreći svoje sunarodnike i pozivajući međunarodnu zajednicu i Putina da se pronađe rešenje i da se okonča ruska invazija na Ukrajinu.

 

Međutim, nekoliko dana pre izbijanja rata, Zelenski se obratio putem Instagrama kako bi pokazao kako uživa sa suprugom Olenom na Dan zaljubljenih.


Zajedno smo, kod kuće smo, u Ukrajini smo – rekao je nasmejani Zelenski, očigledno svestan toga kakva opasnost preti.


Olena je u rukama držala buket cveća koji je dobila od supruga i dodala:


Volimo se i volimo Ukrajinu!

 


Nakon ovog kratkog obraćanja, par Zelenski se poljubio i nasmejao, a ovaj snimak već danima kruži društvenim mrežama.


Ipak, on izaziva oprečne komentare: dok je deo onih koji ga komentarišu raznežen zbog ljubavi ovog para koji je zajedno već dve decenije, ima i onih koji optužuju ukrajinskog predsednika da je bio previše opušten i da je bez osnova uveravao sunarodnike da će sve biti u redu.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS


Olena i Vladimir Zelenski ove godine će proslaviti 19 godina braka, a zajedno imaju dvoje dece: Oleksandru (17) i Kirila (8). Upoznali su se tokom studentskih dana, a zajedno su radili na šouu "Kvartal 95 Studio", u kojoj je Vladimir bio glumac, a Olena scenaristkinja.

 

 


 

makonda-tracker