iščezla

"GORI U PAKLU", "NESTANI S PLANETE", "UMRI"! Ova Ruskinja svake sekunde dobije HILJADE PRETNJI, a razlog je NEVEROVATAN

0


Iako ništa na Instagramu nije objavila od oktobra, gotovo neprestano pored fotografija jedne devojke iz Rusije stižu negativni komentari, uvrede, psovke, kletve... iz celog sveta!

foto: Instagram
foto: Instagram


Profil Luize Rozove na društvenoj mreži Instagram ovih dana spada u najposećenije na svetu — i to ne iz dobrih razloga. Skoro svi koji ga posete čine to kako bi napisali nešto negativno, pretili joj, vređali je...


Osamnaestogodišnja Luiza, čije je pravo ime zapravo Elizaveta Krivonogih, bila je, međutim, poznata delu javnosti i pre nego što je počeo ovaj talas besa prema njoj. Razlog je to što se već neko vreme spekuliiše da bi ona mogla da bude — ćerka predsednika Ruske federacije Vladimira Putina!

 


Poznato je da Putin ima dve ćerkeMariju i Ekaterinu, koje ima s bivšom suprugom Ljudmilom Putinom, a spekulisalo se da je dobio još jednu ćerku, tokom afere s gimnastičarkom Alinom Kabajevom. Međutim, često se može čuti i teorija da je predsednik Rusije imao avanturu sa Svetlanom Krivonogih (45), koja je nekada radila kao spremačica, a danas je suvlasnica jedne poznate banke u ovoj zemlji. Navodno je iz te veze rođeno dete — Elizaveta Krivonogih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)


Ona je dugo bila vrlo aktivna na Instagramu i delila je fotografije koje svedoče o njenom luksuznom životu: izlascima u skupocene restorane, ljubavi prema najprestižnijim modnim kućama, letovanjima... Sada je, po izbijanju rata u Ukrajini, pored svake od ovih fotografija negativan komentar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)


"Jesi li to pošla u rat?", "Kako te nije sramota da trošiš krvave pare?", "reci tati da ode pravo u pakao", "Gori u paklu", "Nestani s planete, i ti i tvoja porodica", "Umri", "Je*i se"... neke su od reakcija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)


Kako pišu strani mediji, Luiza Rozova jedina je osoba za koju se veruje da pripada porodici Putin koju možemo videti na društvenim mrežama, zbog čega se ljudi ogorčeni nakon ruske invazije na Ukrajinu obraćaju upravo njoj. Malobrojni korisnici Instagrama stali su u njenu odbranu istakavši da ona ne može da bude kriva za odluke svog oca, a ima i onih koji podsećaju da nikad nije potvrđeno da ova devojka ima bilo kakve veze s Vladimirom Putinom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)


Luizu, inače, na Instagramu prati više od 94 hiljade ljudi, a nije se oglašavala novim objavama od oktobra. Mediji tvrde da bi joj moglo biti zabranjeno da koristi Instagram, budući da na njemu nije primećena već pet meseci.
 

 

makonda-tracker