kao sav normalan svet

I one pate od slomljenog srca: Kako se slavne lepotice nose s PRELJUBOM?

0

Prevara je nešto što se dešava svima, ne bira profesije, klase, ni to da li ste najlepši, uspešni i poznati. Za brojne holivudske zvezde koje su, istovremeno, među najlepšim ženama sveta, možemo čuti da su ih njiihovi partneri prevarili. 

foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Divljenje planete nije garancije sreće, a ni lepota, jer često su holivudske lepotice nesrećne u ljubavi.


Kako se to pati u Holivudu i šta je to što fali uspešnim lepoticama da budu srećne?

 

Jedna od najlepših glumica sveta, koja nas je osvojila ulogom Gabrijele Solis u Očajnim domaćicama, Eva Longoria, prevarena je. Nju je prevario, sada, bivši muž Toni Parker, a Eva je jednom prilikom izjavila:

 

Eva Longorija
foto: Profimedia

- Nije bilo bitno koga je on izabrao. Mislim, imala sam trenutke kad sam se preispitivala: "Da li sam dovoljno seksi? Da li sam dovoljno pametna?" ali nakon većine tih pitanja odmah bih se zaustavila i rekla: "Ne, nemoj to da radiš."

 

Brak oskarovke Sandre Bulok i Džesija Džejmsona se raspao 2010. godine i to usred procedure za usvajanje deteta, koju je par pokrenuo. Džesi je prevario Sandru, a ona je nakon razvoda usvojila dete. O tome je kratko rekla:

 

Sandra Bulok
foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Svako od nas se nalazi na mestu na kom treba da bude. Ja sam tačno tamo gde treba. Niko se ne može ni na šta pripremiti, a ja sam srećna što sam tu gde jesam trenutno. Desilo se, ali to je to.


Dženifer Lopez nikad nije javno rekla koji partner ju je prevario, ali je pričala o prevari i delila savete iz ličnog iskustva. U jednom intervjuu je izjavila

 

Dženifer Lopez
foto: EPA / EPA-EFE /, CAROLINE BREHMAN

- Stvar je u tome da treba da shvatite da se prevara nije dogodila zbog vas. Kad vas neko vara, to više govori o njima... O njihovim manama. Ali dosta žena oseća da je prevara posledica njihovih nedostataka, da nešto s anjima nije u redu. A istina je da je u pitanju ego onog koji vara i ono nešto što im je potrebno da ih ispuni. To ih tera da traže sreću van veze. A ne zato što mi nismo bile dovoljne.

 

Kloi Kardašijan je više puta doživela prevaru, ali to nije krila, čak je otvoreno pričala u emisijama o svom neprijatnom iskustvu. 

 

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

U javnosti se prepričava njena kratka izjava:

 

- Jednostavno ne želim da imam veze sa ljudima koji kažu da žele monogamiju, a onda švrljaju okolo.

 

Prevara je važno iskustvo iz kog možemo nešto da naučimo, a i dokaz da ona ne deli ljude i da nije bitno kako izgledate i da li ste lepi, atraktivni, pametni...

 

 

makonda-tracker