paparaci su je uhvatili

Postiđena, ponižena, zamaskirana: Kloi Kardašijan po prvi put u javnosti otkako je njen partner dobio dete s drugom

0

Mada se sestra Kardašijan potrudila da se sakrije od paparaca, to joj nije uspelo, pa su isplivale njene prve fotografije nakon što je njen bivši partner Tristan Tompson dobio dete

foto: Diggzy/Jesal,  Shutterstock Editorial, Profimedia
foto: Diggzy/Jesal, Shutterstock Editorial, Profimedia

Slavna rijaliti zvezda i preduzetnica Kloi Kardašijan uslikana je po prvi put otkako je njen bivši partner Tristan Tompson priznao da je otac deteta koje je rodila Marali Nikols, njegova lična instruktorka.

 

 

Kardašijanka je fotografisana sa ćerkicom Tru, koju je dobila upravo sa Tompsonom, i to nakon što ju je pokupila sa časa plesa u Los Anđelesu. Dok je malena Tru bila lepo raspoložena, njena mama se skrivala od paparaca, držeći glavu pognutu, mada joj ni zimska kapa ni zaštitna maska nisu pomogli u tome. 

 

1 / 9 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Čim je ugledala paparace, pokušala je da pobegne od njih, ali nije uspela. 

Ona se još uvek nije zvanično javno oglasila povodom poniženja koje je doživela od strane svog partnera. Podsetimo, Marali Nikols rodila je sina, a testom očinstva je utvrđeno kako je Tristan Tompson otac deteta. Fitnes model i instruktorka tvrdila je kako su bebu začeli nakon proslave košarkaševog 30. rođendana, te da su u vezi bili pet meseci.

 

On je pak to demantovao i insistirao na tome da su intimne odnose imali svega jedanput. Za to vreme, on je bio u zvaničnoj vezi sa Kloi Kardašijan, koju je i u prošlosti mnogo puta varao, pa čak i sa najboljom prijateljicom njene sestre Kajli Džener.

 

Kloi, ti ovo ne zaslužuješ. Ne zaslužuješ slomljeno srce i poniženje koje sam ti prouzrokovao. Ne zaslužuješ način na koji sam te tretirao godinama. Poštujem te i volim te, nevezano za to šta ti misliš. Ponovo, mnogo mi je žao... — napisao je Tompson nakon što je DNK testom potvrđeno kako je on bebin otac.

 

 

makonda-tracker