PAŽLJIVO

Ljubav između istih horoskopskih znakova: Evo kombinacije imaju najviše šanse za iskrenu ROMANSU

0

Astrolozi godinama sprovode istraživanje na ovu temu, a vi vodite računa.

foto: Goksi/Shutterstock
foto: Goksi/Shutterstock

Astrolog Suzan Tejlor nedavno se bavila ljubavnim parovima istih horoskopskih znakova kako bi pokazala u kojoj meri treba da budemo pažljivi kada biramo buduće partnere, naročito ukoliko imamo zajedničkih osobina. Iako se osećaj zaljubljenosti jedan od najlepših koje možemo doživeti, budite pažljivi, poručuju zvezde.

 

Ovan

 

Dva Ovna će početi snažno, ali uskoro će veza propasti. Ako bi se dva Ovna venčala, bez sumnje bi završili u plamenu strasti tokom medenog meseca, a potom bi stvari krenule nizbrdo. Oni imaju toliko jake i vatrene karaktere da je za njih dugoročan uspeh nemoguć.

 

Bik

 

Brak dvoje Bikova biće pun uspona i padova. Dok sve funkcioniše dobro, oni će podsticati jedno drugo da se bore, ali kad vremena postanu teška, oboje će biti previše tvrdoglavi za međusobnu komunikaciju.

 

Blizanci

 

Dva Blizanca su previše nezrela. Ovaj spoj definitivno nije dosadan, ali nije samo smeh ono što drži brak. Kad god se suoče s bilo kakvim problemom ili neugodnošću, teško će doneti zrelu odluku i učiniti pravu stvar.

 

Rak

 

Dva Raka su savršen spoj. Od svih horoskopskih znakova, uparivanje Rakova ima najbolju šansu da preživi bračno iskustvo. Rak je brižan i pun razumevanja, što znači da ni najveća prepreka ne može izbaciti ovaj dvojac s puta!

 

Lav

 

Oni se nikada ne bi smeli venčati. Dva Lava samo će jedan drugog frustrirati kada krenu u borbu za pažnju. Njihove eksplozivne ličnosti stalno će izazivati velike rasprave. Lavovima je najbolje da se izbegavaju.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker