(FOTO)

Imaju veliku porodicu i BESKRAJNO SE VOLE: Ova glumica je supruga Branka Jankovića

3

Malo je poznato da je šarmantni i uvek nasmejani glumac godinama u srećnom braku s koleginicom, s kojom ima troje dece

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Branko Janković, kog je najšira publika upamtila i zavolela zahvaljujući njegovoj ulozi u seriji "Vojna akademija", godinama uživa u porodičnoj idili s pet godina mlađom koleginicom Natašom Janković.


Nju smo gledali u serijama "Jutro će promeniti sve", "Preživeti Beograd", "Urgentni centar"...

 

Par je godinama u skladnom braku, a prošle godine je u jednoj emisiji Janković otkrio da će uskoro ponovo postati roditelji.


Čekam treće dete. U petom je mesecu. Deca su nam ostala na selu. Tamo je lepo vreme, neki vetar duva. Oni tamo uživaju. Puštaju zmajeve, živopisno je ― rekao je kroz osmeh Branko.

 

Branko Janković
foto: ntonio Ahel/ATAImages

On je u jednom intervjuu otkrio da, kada borave u Beogradu, nemaju mnogo pomoći i zjedno od njih dvoje uvek je s mališanima.


Nas dvoje smo u Beogradu maltene sami, pa uvek gledamo da se organizujemo tako da jedno od nas bude kod kuće sa decom. Oboje radimo sve, od presvlačenja, hranjenja, kupanja, uspavljivanja i šetanja dece do pravljenja ručkova i pospremanja kuće. Malo mi je bilo neobično u početku sa Koviljkom, jer je devojčica, ali navikao sam se i na to. Ona obožava muziku, čim čuje taktove omiljenih dečjih pesmica počne da se smeši. Najviše voli “Ulovio Toma soma”. Prva reč joj je bila “tata” ― ispričao je za magazin Gloria.

 

Glumica Tamara Dragičević, koja u "Vojnoj akademiji" igra suprugu Brankovom liku, podelila je pre izvesnog vremena selfi za koji je pozirala s ovim srećnim parom i našalila se:

 

S dve žene.

 

 

 

makonda-tracker