u njoj je našao stabilnost

"Ona je srećna u svetu u kojem živimo": Pola Balkanki ludi za Filipom Juričićem, a ova lepotica ima njegovo srce

0

Zgodni hrvatski glumac koji je već prvi ulogama skrenuo na sebe pažnju regionalne javnosti godinama je srećno zaljubljen, a kao najvažniju osobinu njegove drage izdvaja — normalnost.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumac Filip Juričić (40), koji je stekao najširu slavu ulogom fudbalera u seriji "Ljubav u zaleđu", a potom i u "Larinom izboru" i u srpskoj seriji "Tate", važi za najpoželjnije muškarce bivše Jugoslavije.


Međutim, na žalost njegovih obožavateljki, njegovo srce odavno je osvojeno — od 2017. godine verena je lepom Nikom Dogan, s kojom je 2018. godine dobio sina Lava. Kako je u jednom intervjuu istakao, njegova izabranica je žena koja ima skromne i "normalne" želje.

 

Ona nije konzervativna, dosadna osoba, ali je veoma posvećena kući, porodici, voli da se bavi decom, raduje se zajedničkim trenucima, ne pati za ludostima… Znate da danas žene ili hoće da se sele u Njujork ili da menjaju planetu, a ona je srećna u svetu u kojem živimo. Ima tako normalne, prirodne želje, koje bez problema ostvaruje, jer su realne — objasnio je on svojevremeno za Story.

 


Iako razlika u godinama između njih iznosi skoro jednu deceniju, devet godina stariji Filip uči od svoje partnerke šta je stabilnost.


Devet godina sam stariji od Nike, a često od nje učim normalnosti i stabilnosti. Uspela je da mene, ponekad luckastog, dovede u red. Još uvek se desi da ostanem malo duže s prijateljima ili da uradim nešto slično, pa se ona ljuti, ali sve je u granicama dobrog ukusa — kaže glumac.


Filip je otkrio i da je on, kad god mu posao dozvoljava, taj koji je zadužen za kuhinju u njihovom domu i da uživa u kreativnosti koju kuhinjski poslovi podrazumevaju.

 


Kad god sam kod kuće, rado kuvam. Treba mnogo vremena da se napravi dobra torta, ali kad je neka posebna prilika, pa se potrudim. Meni je to vrlo kreativno. Jednom sam hteo da napravim neku baš komplikovanu, pa je izbor paio na doboš tortu. Celo jutro sam odvojio za njeno pravljenje I na kraju je bila vrhunska — pohvalio se glumac.

 


On je, inače, i tata petnaestogodišnjeg dečaka Jana, kog je dobio tokom ljubavi s hrvatskom novinarkom Mateom Roščić. On ističe da sa sinom ima odličan odnos i da se često druže, što ga ispunjava radošću.


Srećan sam što imamo divan odnos, a budući da je već tinejdžer, imamo i neka zajednička interesovanja. Zajedno gledamo fudbal, mnogi filmovi nas obojicu zanimaju, idemo u pozorište… — ispričao je ponosni tata pre nekoliko godina.

 

 

makonda-tracker