razveli se, ali...

"Snup Dog sa suprugom?! OTKUD NJEMU SUPRUGA?!" Neobična ljubavna priča čuvenog repera koja traje više od tri decenije

1

Kada je Snup Dog pre nekoliko dana podelio fotografiju sa svojom životnom saputnicom, mnogi su se iznenadili što je čovek koji je poznat po seksualnim avanturama zapravo sve to vreme bio u braku. Ko je žena s kojom reper živi već decenijama?

foto: EPA/PAUL BUCK
foto: EPA/PAUL BUCK

Pre nastupa u poluvremenu Superboula reper Snup Dog (50) fotografisao se zagrljen sa svojom suprugom Šante Broudas, podelivši s njom jedan od najznačajnijih trenutaka u svojoj bogatoj i višedecenijskoj karijeri. Par je odabrao slične trenerke i izgledao presrećno zbog ove prilike. Mnogi su se, međutim, potom zapitali — kakva sad supruga? Zar je Snup Dog oženjen? Ne samo što je reper u braku godinama već ima i turbulentnu ljubavnu priču koja traje maltene od detinjstva...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)


Američki reper Kalvin Kordozar Broudas Mlađi, poznatiji svetu kao Snup Dog, završio je 1989. godine Politehničku školu Long Bič u Kaliforniji, a ubrzo po sticanju diplome uhapšen je zbog posedovanja kokaina.

 

To je samo jedan u nizu incidenata i hapšenja zbog droge u njegovim tinejdžerskim danima, nakon što je još kao srednjoškolac dilovao marihuanu (a Kameron Dijaz bila njegov kupac!), kada iz škole nije izašao sa mnogo znanja i planova za budućnost. Međutim, iz školske klupe je istupio s nečim prilično vrednim: ljubavlju svoje vršnjakinje Šante.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)


Par se zavoleo još u srednjoj školi i ostao zajedno u godinama koje su usledile, a Šante je bila uz Snupa u danima kada mu je bilo vrlo teško i kada je uporno kršio sve norme s kojima se susretao, ali i u dobrim danima — kada je dožvieo vrtoglavu slavu. Karijeru je započeo 1992. godine, kada je počeo da sarađuje s Dr Dreom, a već 1994. godine je s pesmom Gin and Juice došao na vrh muzičkih top-lista širom Amerike. Sa slavom je stigao novac, s novcem su stigle i grupi devojke, a za sve to vreme Snup je pored sebe imao Šante.

 

Krajem devedesetih, 1997. godine, reper i njegova devojka venčali su se u kalifornijskom hotelu The Ritz Carlton. Tad su već imali trogodišnjeg sina Korda, nekoliko meseci pre venčanja dobili su sina Kordela, da bi dve godine kasnije na svet stigla i njihova ćerka Kori. Iako nikada nisu pričali o svom braku, dugo se spekulisalo da im ne cvetaju ruže i da Šante više ne može da podnese sve golišave devojke koje su uvek u blizini njenog supruga, tračeve o onome što se događa u bekstejdžu, njegove turneje... Zato su mnogi bili iznenađeni kada je, umesto Šante, sam Snup Dog u maju 2004. godine podneo zahtev za razvod, a kao razlog je naveo "nepomirljive razlike".

 

Snup Dog, Šante Broudas
foto: Paras Griffin / Getty images / Profimedia

U mnogim trenucima je bilo oblačno... Muzička industrija ti uzme vid i zamagli ga — istakao je reper jednom za MTV.


Četiri godine kasnije, usledilo je novo iznenađenje: Snup Dog i Šante su se ponovo venčali u januaru 2008.


Pokušavao sam da se zazvedem, a onda sam se vratio kući i ponovo se zaljubio u svoju suprugu i decu. Sada shvatam da su mi u životu potrebni žena i deca, pa sam bacio papire. Ne želim da se razvedem — rekao je on tad. — Tako da, ako ikad više čujete za razvod, moja supruga se razvodi od mene. Ja se od nje neću razvesti... Pogrešio sam i sada pokušavam da ispravim grešku.


Ovih dana Snup i Šante izgledaju srećnije nego ikad, a već nekoliko godina su ponosni baka i deka, nakon što je njihov najstariji sin Kord dobio sinove Zajona i Skaj Lav i ćerku Eleven. Kord je imao i sina Kaj Lava, koji je poživeo samo deset dana, a Snup i Šante nisu želeli da se oglašavaju tim povodom, već je reper samo tih dana pozvao svoje pratioce da ipak "veruju u Boga".

 

 

makonda-tracker