ipak im nije bilo suđeno

Spada u NAJUSPEŠNIJE Srbe na svetu! Znate li ko je bivši izabranik Kaline Kovačević?

1

Šarmantna glumica nedavno se osvrnula na svoj privatan život i ispričala koliko je srećna sa svojim ćerkama, kao i da ne vidi zbog čega bi morala da bude u braku.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna glumica Kalina Kovačević retko za medije priča o svojoj privatnosti, a nedavno je napravila izuzetak i progovorila o važnoj temi s kojom se suočavaju mnoge žene.


Nisam udata. To je neverovatno, u Srbiji kada rodite vanbračno dete vas etiketiraju da morate da se udate. Ne vidim razlog zašto mi koji nismo venčani, a imamo decu, moramo da budemo u braku. Iz prvog braka, jednog jedinog koji sam imala, rodila sam Mionu, iz druge zajednice vanbračne sam rodila Aniku — rekla je glumica i dodala da ona živi sama sa ćerkama.

 

Sama živim sa dvoje dece i nije mi jasno zašto bih morala da budem udata i da imam supruga. Ne, nemam i mnogo sam srećna sa dve ćerkice — istakla je ona tada u emisiji “Šok tok” i nastavila:


Ne pričam o svom privatnom životu, nikad nisam ni pričala, jer smatram da on nije nešto posebno zanimljiv. S obzirom na to da se bavim javnim životom volela bih da ukazujem na druge stvari, ne da iznosim svoj prljav veš.

 

1 / 7 Foto: Dragan Kadić


Ona iza sebe ima brak s fudbalskim agentom Radetom Ćaldovićem, za kog je bila udata pet godina i s kojim ima ćerku Mionu, a nakon razvoda je zavolela Vladimira Rekovića, s kojim je dobila Aniku. U pitanju je jedan od najuspešnijih domaćih naučnika, koji je zaposlen na švajcarskom Institutu CERN, a mediji su pre nekoliko godina pisali da živi i radi na relaciji Švajcarska-Srbija.

 

Vladimir Reković, Dr Vladimir Reković
foto: Youtube Printscreen

On je rođen u Priboju, ali je živeo i u Užicu, na više mesta u Sjedinjenim Američkim Državama, dok je doktorirao na Univerzitertu u Novom Meksiku. Oblast njegovog interesovanja je fizika visokih energija, a veoma je istaknut stručnjak na ovom polju.


Par je pre tri godine dobio ćerku Aniku, koja je rođena prevremeno, kao i Miona, Kalinina ćerka iz prvog braka.


S obzirom na to da sam osoba koja se bavi sportom, ne pijem, ne pušim, veoma je teško reći da je postojao neki uzrok... Baš vodim računa o sebi i svom telu, ali nekako sa porođajima nemam sreće. Ali i dalje imam osmeh na licu. Ne dam se — istakla je jednom prilikom Kalina.


Kao i glumica, i njen bivši izabranik ima jedno dete iz prethodnog braka, a kao i Kalina, ni on se u javnosti ne pojavljuje kada za to nema preke potrebe i govori kroz svoj posao.

 

 

makonda-tracker