jasan stav

"Nisam udata, sama živim sa dvoje dece": Kalina Kovačević iskreno govori o majčinstvu i braku

7

Glumici se ne dopada kada se žene etiketiraju, naročito kada se ostvare kao majke, a nisu u braku.

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Poznata glumica Kalina Kovačević jedna je od najdarovitijih umetnica današnjice, a tokom jednog medijskog istupanja objasnila je kako balansira između profesionalnog i privatnog života.

 

Kada imam obaveze, tu je baka servis uvek — istakla je dramska umetnica s osmehom, misleći tog trenutka na svoju majku Ljiljanu Blagojević.

 

Drugačije je sada. Drugačije funkcionišu stvari. Postoje veliki kastinzi i kastinzi gde idu već afirmisani glumci gde reditelj ne može da se odluči između dve, tri glumice. I da, tada uvek idem, jer tako stvari funkicinišu. Ali na ove velike kastinge naravno da ne. Kada se dokažete i imate iza sebe karijeru kakvu ja imam to zaista nije potrebno.

 

Kalina je svojevremeno istakla da ne razume uvreženo mišljenje da žene koje imaju decu moraju biti u braku.

 

Nisam udata. To je neverovatno, u Srbiji kada rodite vanbračno dete vas etiketiraju da morate da se udate. Ne vidim razlog zašto mi koji nismo venčani, a imamo decu, moramo da budemo u braku. Iz prvog braka, jednog jedinog koji sam imala, rodila sam Mionu, iz druge zajednice vanbračne sam rodila Aniku —  rekla je glumica i dodala da ona živi sama sa naslednicama.

 

kalina kovačević, Kalina Kovačević
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Sama živim sa dvoje dece i nije mi jasno zašto bih morala da budem udata i da imam supruga. Ne, nemam i mnogo sam srećna sa dve ćerkice — istakla je ona tada u emisiji “Šok tok” i nastavila: 

 

Ne pričam o svom privatnom životu, nikad nisam ni pričala, jer smatram da on nije nešto posebno zanimljiv. S obzirom na to da se bavim javnim životom volela bih da ukazujem na druge stvari, ne da iznosim svoj prljav veš.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker