povratak na scenu

„S POROĐAJIMA NEMAM SREĆE”: Kalina Kovačević u 27. godini doživela KLINIČKU SMRT, a danas je jedna PRESREĆNA MAMA

0

Šarmantna glumica ostavila je iza sebe neverovatnu dramu.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Dve godine javnost nije imala prilike da vidi glumicu Kalinu Kovačević, ćerku poznatog para - dramske umetnice Ljiljane Blagojević i scenariste Siniše Kovačevića.

 

Danas njen život izgleda drugačije: starijoj ćerki Mioni je dala najlepši poklon, sestru Aniku, koja ima godinu dana, u srećnoj je emotivnoj vezi sa naučnikom CERN-a Vladimirom Rekovićem, živi na relaciji Beograd-Ženeva. Započinje sa pripremama na novoj predstavi u matičnom Narodnom pozorištu, a uskoro snima jedan TV projekat. Tokom proteklih 730 dana dešavalo joj se mnogo toga.

 


 – Prvo sam bila trudna, a onda na porodiljskom. Rodila sam jednu divnu devojčicu Aniku, te sam poželela da se posvetim njoj i njenom odrastanju. Mislim da je prvih godinu dana najbitniji taj odnos koji se ostvaruje između bebe i mame. Ovih nedelja vraćam se na posao – ispričala je glumica za Blic.

 

– Anika je napunila godinu dana. Nisam htela brzo da se vraćam na posao. Nigde ne jurim. Ima vremena za sve u životu, jednom su tako mali i slatki. Bila je prevremeno rođena, kao što je i Miona, doduše – ispričala je Kalina, koja je sa Mionom imala izuzetno težak porođaj, usled kojeg je u 27. godini doživela kliničku smrt.

 

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

 

 S obzirom na to da sam osoba koja se bavi sportom, ne pijem, ne pušim, veoma je teško reći da je postojao neki uzrok... Baš vodim računa o sebi i svom telu, ali nekako sa porođajima nemam sreće. Ali i dalje imam osmeh na licu. Ne dam se.

 

Prema njenim rečima, sestre Miona i Anika se odlično slažu.

 

– Napravila sam najpametniju razliku od osam godina. To će svaki psiholog reći, nisam ja pametna, nego su oni. Tolika razlika učini da ne budu ljubomorne jedna na drugu, tačnije Miona na Aniku. Zaštitnički je nastrojena, kada je dolazila babica da kupa Aniku, ona je tamo stajala i govorila: "Može li to malo nežnije?". Žena nije mogla da veruje – kroz smeh je otkrila detalje iz njihovog porodičnog života Kalina.

 

 

 

makonda-tracker